10 HYGGELIGE TING DU KAN LAVE I PÅSKEN

10 HYGGELIGE TING DU KAN LAVE I PÅSKEN

Påsken er genial. Butikkerne er lukket, der er færre mennesker på gaden, og stilheden rammer storbyerne. Det er dage, hvor du er nødt til at taget det med ro, og trappe ned i gear. Vejret bliver så småt bedre (tocifret varmegrader lørdag), hvilket hæver humøret. Synes påskens påtvungne pause er helt perfekt og meget tiltrængt. Her er 10 hyggelige ting du kan lave i påsken:

 1. En tur biografen: I onsdags var jeg til gallapræmiere på filmen ‘Batman vs. Superman’. Jojo, sad skam i salen blandt Bubber, Claus Elming & Claudia Rex osv., men mere om det senere, haha 😉 Pointen er at man overgiver sig 100 % til det store lærred. Her er iPads og telefoner forbud, og det er altid så rart med en god film samtidig med at din kæreste holder dig i hånden.
 2. Løb en tur: Motion er nice. Især når det foregår udenfor. Temperaturen er stigende, og dagene er længere, så hvad er din undskyldning?
 3. Sov længe, og hav nattøj på hele dagen, mmh!: Det gælder om at koble fra, og derfor kan det være fantastisk med en dag, hvor der ingen alarmer er sat til. En dag helt uden planer, hvor det kun er dynen, sofaen og hyggestrømperne som bestemmer.
 4. Gøre forårsrent: Rengøring giver den bedste følelse bagefter, og det kan gøres til lidt af en fornøjelse med god musik og selskabet fra din kæreste. Jeg er kæmpe fan, selvom Michael ikke er helt overbevist.
 5. Bagværk: Michael og jeg bagte boller i går. Duften af nybagte sager er såå fantastisk, men desværre foregår det meget sjældent her i lejligheden. Vi skal helt klart bage mere en af dagene. Måske disse kanelsnurrer skal afprøves?
 6. Få styr på garderoben: I admit it. Min garderobe trænger til en omgang. Jeg er en sucker for orden og renlighed, men alligevel får jeg næsten altid lavet uorden i skabet, ups. Jeg vil følge min egen DIY guide ‘Organize your wardrobe’, og forsøge at holde det.
 7. Forberede sig til studiet: Let’s face it. Har vi ikke alle nogle løse ender, som trænger til lidt opmærksomhed? Jeg skal i hvert fald have styr på nogle opgave eller to. Følelsen bagefter er skøn!
 8. Købe blomster: Åh friske blomster er noget af det bedste! Jeg har selv købt påskeliljer, og det giver bare sådan en god stemning. En sød lille selvforkælelse.
 9. Familietid: I dag har vi været til påskebrunch hos min far, lørdag giver svigermor aftensmad og søndag holder min lillebror fødselsdag. Kvalitetstid med familien er ufattelig vigtig!
 10. Gå offline: Gem elektronikapparaterne væk, læs en god bog eller gå en lang tur. Det kan være noget så befriende ikke at skulle holde øje med den online-verden, Facebook løber ingen steder. Lev i nuet og kys din kæreste, men selvfølgelig først efter at du har læst dette indlæg, haha 😉10 hyggelige ting du kan lave i påsken Amy Dyrholm blog påskeferie liste blogger påskeliljer løb en tur Batman vs. Superman gør forårsrent sov længe nattøj 10 hyggelige ting du kan lave i påsken Amy Dyrholm blog påskeferie liste blogger påskeliljer løb en tur Batman vs. Superman gør forårsrent sov længe nattøj
Share:

5 Comments

 1. marts 25, 2016 / 6:19 pm

  Sikke nogle gode idéer! Jeg skal selv i biografen i morgen med en veninde, og aftenen i aften skal bruges på filmhygge med dyner på sofaen med min kæreste <3

  http://www.sannenoerbjerg.dk

 2. marts 25, 2016 / 10:21 pm

  Ville ønske jeg havde tid til det hele, hehe. Men det er desværre nok mest nr. 7 der er gældende her, når der er tid til det. 🙂

 3. Pingback: denim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?