FLAMINGO KJOLE

FLAMINGO KJOLE

Lange kjoler eller maxikjoler, kært barn har mange navne, har lige skulle vokse på mig. Det er noget, jeg har skulle lære, fordi jeg ikke troede det passede til piger på 165 cm. Heldigvis har det vist sig ikke at være sandt. Efter jeg har prøvet et par stykker eller tre, hvor jeg har følt mig godt tilpas, er mine fordomme blevet modbevist 😉 Denne flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den. Den har tilmed det sødeste mønster, og kan snildt dresses lidt op med et par hæle, clutch og en jakke, hvis anledningen byder sig.

Jeg besluttede dog at lufte den med et mere afslappet look, da jeg i sidste uge mødtes med Nicoline. Vi faldt over Vor Frue Kirke (Kronprinsens og Kronprinsessens bryllupskirke) – man er vel royalist! Synes i hvert fald at omgivelserne er SÅ pæne, og det er de her små seværdigheder i København, som gør byen umulig ikke at elske!

Det her er i alle tilfælde en kjole, som jeg bare har lyst til at tage på hver evig eneste dag! 😀 Jeg er lige kommet hjem efter en dag i parken med manden og hans søster. Vi nød det gode vejr med sandwich og skovturstæppe, herligt!

Har så efterfølgende fundet ud af at det slet ikke er flamingoer på printet (når man kigger godt efter), meeen pæn er den alligevel 😛  Haha!

Min flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den. Min flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den.Min flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den. Min flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den. Min flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den. Min flamingo kjole er godt nok ikke gulvlang, men det er tæt på. Jeg knuselsker den virkelig, og har bare ventet på at kunne bruge den, siden jeg købte den.
Dress BAUM UND PFERDGARTEN / shoes GARDENIA COPENHAGEN / Bag BY MALENE BIRGER

Share:

2 Comments

 1. maj 28, 2017 / 7:44 pm

  Ej den er bare så smuk!!
  Jeg har det lidt ligesom dig – bare de midilange kjoler ikke helt har vokset sig fast på mig endnu hehe. Men når jeg ser dem forelsker jeg mig altid, men føler den bare ikke 100%, når jeg får dem på! Men forhåbentlig one day.

  • juni 10, 2017 / 3:58 pm

   Tak Eline!
   Måske det sker, hvis du finder den helt rigtige. Ellers er det jo også okay, så er der heldigvis så meget andet, som er virkelig fint på! Kjoler i alle former, længder og farver 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *