ET SÆRLIGT GENBRUGSFUND

ET SÆRLIGT GENBRUGSFUND

En anden boligting (udover stuebordet), som er flyttet ind, er dette særlige genbrugsfund – en magasinholder af bambus. Det er gave fra min dejlige mormor, og I kan tro at jeg knuselsker den! Selvom jeg bestemt holder af at tilføje nye møbler og ting til boligen, så er der bare noget særligt over genbrugsfund som denne. For det første er det en gave, og for det andet har den helt sikkert flere år på bagen – noget sjæl og historie.

Min mormor har fundet den i sin lokale genbrugsbutik, og hvis der er nogen, som elsker at gå på jagt efter at finde de der helt særlige ting eller gøre et godt kup, så er det min mormor. Hun forstår i sandhed at finde de brugte skatte med patina 😉 Jeg nyder det også selv, men det sker desværre for sjældent. Måske det skal blive et mål for foråret. Der er jo så mange loppemarkeder her i København.

Har I gjort jer nogle gode genbrugtfund?

En anden boligting (udover stuebordet), som er flyttet ind, er dette særlige genbrugsfund - en magasinholder af bambus. Det er gave fra min dejlige mormor, og I kan tro at jeg knuselsker den! Selvom jeg bestemt holder af at tilføje nye møbler og ting til boligen, så er der bare noget særligt over boligting som denne.  En anden boligting (udover stuebordet), som er flyttet ind, er dette særlige genbrugsfund - en magasinholder af bambus. Det er gave fra min dejlige mormor, og I kan tro at jeg knuselsker den! Selvom jeg bestemt holder af at tilføje nye møbler og ting til boligen, så er der bare noget særligt over boligting som denne.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?