Fine pastelfarver

Fine pastelfarver

Jeg er særligt glad for disse billeder, da de er indbegrebet af forår og glæde. De er skudt i fredags, da kalenderen sagde Store Bededag. Natalie og jeg havde derfor god tid til at tusse rundt i de Københavnske gader. Det kan være ret så sjovt at være turist i egen by 😉 Resten af sidste weekend bød på eksamensforberedelse og andre praktiske opgaver. Det er snart svært at komme udenom, og de kommende deadlines er da også så småt begyndt at ånde mig i nakken.

Lige for tiden er jeg ret glad for denne bouchle jakke fra IRO. Den kan passende sættes sammen med jeans, nederdel eller kjole. Tænker den bliver min go-to de næste mange måneder med sine fine pastelfarver. Det er helt sikkert en keeper til garderoben. Det samme gælder selvfølgelig tasken fra Decadent (modtaget i gave). Den bliver ihærdigt brugt hver dag – til både studie og arbejde. Og hey, nu er vi praktisk talt halvvejs mod weekend, og dén tanke skader altså heller ikke humøret.

Kan I have en skøn (pink) onsdag <3

Lige for tiden er jeg ret glad for denne bouchle jakke fra IRO. Den kan passende sættes sammen med jeans, nederdel eller kjole. Tænker den bliver min go-to de næste mange måneder, da den bare skriger forår og glæde med sine fine pastelfarver. Lige for tiden er jeg ret glad for denne bouchle jakke fra IRO. Den kan passende sættes sammen med jeans, nederdel eller kjole. Tænker den bliver min go-to de næste mange måneder, da den bare skriger forår og glæde med sine fine pastelfarver. Lige for tiden er jeg ret glad for denne bouchle jakke fra IRO. Den kan passende sættes sammen med jeans, nederdel eller kjole. Tænker den bliver min go-to de næste mange måneder, da den bare skriger forår og glæde med sine fine pastelfarver. Lige for tiden er jeg ret glad for denne bouchle jakke fra IRO. Den kan passende sættes sammen med jeans, nederdel eller kjole. Tænker den bliver min go-to de næste mange måneder, da den bare skriger forår og glæde med sine fine pastelfarver.   Lige for tiden er jeg ret glad for denne bouchle jakke fra IRO. Den kan passende sættes sammen med jeans, nederdel eller kjole. Tænker den bliver min go-to de næste mange måneder, da den bare skriger forår og glæde med sine fine pastelfarver. Bag DECADENT COPENHAGEN / jeans GINA TRICOT / sunnies CÉLINE

Share:

2 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   maj 4, 2018 / 2:38 pm

   Åh tak, hvor er du bare sød <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?