MY WISHLIST

3 FINE OVERDELE TIL FORÅRET

3 fine overdele til foråret Amy Dyrholm blog Ganni Murphy t-shirt print med frugt Inwear pullover Zara striber skjorte bacis outfit blogger collage

Jeg har fundet 3 fine overdele til foråret: en skjorte med korte ærmer, en stribet pullover og en oversize t-shirt. Vejret kan være ret skiftende her om foråret, så garderoben giver plads til mange muligheder. Disse 3 overdele nemt kan bruges til hverdag ved at style dem med et par sorte jeans og støvler. T-shirten fra Ganni er ret skæg og samtidig super cool. Den kan også fås med kirsebær og bananer, men jeg synes appelsinen er finest. Hvad er I mest til? 😉

 1. Stribet pullover fra InWear
 2. Stribet skjorte fra Zara
 3. Orange Murphy t-shirt fra Ganni

Jeg har forresten været ved at rydde op i garderoben i håb om at skabe et bedre overblik. Håbet for fremtiden er, at jeg ved at skære kraftigt ned på mine ejendele, får lettere ved at få brugt det tøj som ligger tilbage i skabet. Er der stemning for at jeg sætter noget af det ubrugte tøj til salg? 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ida Benedicte
  april 19, 2016 at 8:55 am

  Tre gode bud – jeg elsker striber 😀 <3

  • Reply
   Amy Dyrholm
   april 20, 2016 at 8:03 am

   Tusind tak. De er nemlig altid fine Knus <3

 • Reply
  Malue Jasmine
  april 19, 2016 at 8:59 am

  Jeg elsker dem alle 3!
  Så fine 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

 • Reply
  Nicoline Berthy
  april 20, 2016 at 9:02 pm

  Jeg er helt vild med alle 3!

 • Leave a Reply