A year ago

A year ago

…For et år siden gik Nicoline og jeg til Selinevej – og plukkede de smukkeste markblomster! Tørken har desværre ikke gjort det muligt at gentage i år.

August 2017 – det føles som evigheder siden og alligevel som i går. Jeg husker særlige øjeblikke og oplevelser, når jeg scroller de gamle blogindlæg igennem. Det er luksus sådan at kunne huske tilbage takket være små snapshots og tankestrøg. En blog kan altså noget 😉

Sidste år husker alle nok sommeren – hvis man overhovedet kan kalde den det? Hedebølgen i år har i alle tilfælde godtgjort for sidste års synder. Senere skal min kære kusine giftes med sin kæreste, og jeg kan næsten ikke vente med at tilbringe dagen med familien. Simone bliver uden tvivl den smukkeste brud!

Forresten skal I have tak for stemmerne på mit seneste Instagram opslag. Det er godt med andre meninger. Så må vi se hvad afgørelsen falder på! Først et lille tilbageblik på sidste års færden.

Hav en god lørdag ♥

A year ago:

 …Nød Michael og jeg en uge i Selva på Mallorca, hvor vi boede på det hyggeligste lille botique hotel oppe i bjergene. Se bare vores udsigt fra altanen!

Det er noget nær umuligt at samle alle de gode øjeblikke med hverdagslykke fra de sidste to uger. Det ville i alle tilfælde blive et langt indlæg …Var morgenmadsudsigten ikke at kimse af! Maden smagte pludselig 100 gange bedre 😉

August 2017 a year ago – det føles som evigheder siden og alligevel som i går. Jeg husker særlige øjeblikke, når jeg scroller de gamle blogindlæg igennem.  …Stod en aften i glitterens tegn! Impression PR fejrede deres fødselsdag med manér i form af ‘Great Gatsby Party!’

Den hede sommerluft fra sydøst strømmer fortsat op over Danmark. Og derfor har jeg samlet mine favorit issteder i København.…Blev der nydt is i lange baner (særligt på Mallorca, hvor temperaturen var en del lunere end herhjemme).

August 2017 a year ago – det føles som evigheder siden og alligevel som i går. Jeg husker særlige øjeblikke, når jeg scroller de gamle blogindlæg igennem.  …Fik jeg er smugkig i Nicos garderobe. Den er meget inspirerende, farverig og misundelsesværdig.

August 2017 a year ago – det føles som evigheder siden og alligevel som i går. Jeg husker særlige øjeblikke, når jeg scroller de gamle blogindlæg igennem. …Fejrede Michael og jeg kærligheden blandt et vennepar på Frederiksberg – endda midt i Copenhagen Pride.

 …Delte jeg mine sommerfavoritter inden for sminke og pleje.

Billederne blev taget lidt On the run, da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu.…Delte jeg dagens outfit – en skjorte som meget snart skal på igen!

August 2017 a year ago – det føles som evigheder siden og alligevel som i går. Jeg husker særlige øjeblikke, når jeg scroller de gamle blogindlæg igennem.  …Startede jeg på ITU iført leopard og statement tee. Nogle gange husker jeg begivenheder i outfits. Kender I det?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?