A YEAR AGO

A YEAR AGO

Nu har jeg fået blod på tanden igen! Eller energi om man vil. Den ufrivillige blogpause er nu slut, selvom det kan være nødvendigt og rart med et lille break i ny og næ 😉 Nu vil jeg se tilbage på juni 2016 – a year ago. For et år siden var temperaturen en anelse mildere. Der var i alle tilfælde mindre vand fra himlen og flere solskinstimer, der gav anledning til at lufte stængerne 😉 Der er altså noget så smart, når man sådan kan gå tilbage i gemmeren her på bloggen. Det var en måned med store og små begivenheder. Praktikken hos AMAZE var i fuld gang, Michael og jeg rejste til Tyskland for at fejre en fødselsdag, vi nød fine København og meget andet.

Juni er allerede i fuld gang, og selvom jeg ikke skal uden for grænsen denne gang, er der meget andet i kalenderen, som helt sikkert er værd at huske på. Nu vil jeg klargøre lidt farverigt aftensmad springfyldt med næring, og så kalder dynen tidligt i aften.

Vi blogges ved i morgen <3

A year ago:

Nu vil jeg se tilbage på juni 2016 - a year ago. For et år siden var temperaturen en anelse mildere, og solen skinnede måske en smule mere.
…Var jeg iklædt glimmer guld på vej til lanceringen af et nyt magasin.

Nu vil jeg se tilbage på juni 2016 - a year ago. For et år siden var temperaturen en anelse mildere, og solen skinnede måske en smule mere. …Havde vi kæreste-dag i Københavns Zoo.


…Var jeg med til pressedag hos AMAZE.

Nu vil jeg se tilbage på juni 2016 - a year ago. For et år siden var temperaturen en anelse mildere, og solen skinnede måske en smule mere.
…Var jeg iført et klassisk monokromt outfit.

Nu vil jeg se tilbage på juni 2016 - a year ago. For et år siden var temperaturen en anelse mildere, og solen skinnede måske en smule mere. …Var Michael og jeg en tur i Berlin.

Og i den anledning sendte jeg hele to postkort afsted.

Nu vil jeg se tilbage på juni 2016 - a year ago. For et år siden var temperaturen en anelse mildere, og solen skinnede måske en smule mere. …Fik jeg lavet Beyoncé inspireret krøller. 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?