A YEAR AGO

A YEAR AGO

…besøgte jeg et meget inspirerende folkefærd

A year ago – tilbageblik på september 2017. Tænk at det allerede er et år siden, at vi satte os i flyet mod Bali og Gili Air. Uden tvivl den hidtil bedste ferie – selvom Mallorca nu også kunne noget. Jeg bliver helt varm indeni, når jeg kigger tilbage. Det er helt fantastisk at kunne mindes så rare oplevelser på den her måde. Min egen online-billedbog. Alle bør opleve Bali og omegn. Det er i alle tilfælde en perfekt måde at trække stikket ud på og bare efterlade hverdagens trummerum for en stund. Der er garanti for en mindeværdig oplevelse!

Jeg vil hoppe i seng nu. Det var været en mageløs dag med studietid, søde piger og inspirerende event på d’Angleterre. København er fantastisk!

Skal vi snart tage afsted igen, skat? ♥

A year ago:

Jeg sælger ud af garderoben, og derfor har jeg valgt at oprette en 2hand Tictailshop. Her sælger jeg alt fra Ganni, Part Two, Gestuz til H&M og meget mere.
…delte jeg min september liste

Jeg viser den perfekte skjorte til et hyggeligt pyjama party. Derudover takker jeg for tips til Bali, hvor jeg er ved at samle en liste med alle råd. …Viste jeg min smukke kjole frem

Hos Amy Dyrholm blog handler hverdagslykke om alle de små ting, som gør en forskel. Denne gang handler hverdagslykke om en familieweekend i Oksbøl.  …Var jeg i sommerhus med Michaels familie, hvilket blev dokumenteret i hverdagslykke

…fremviste jeg et lille DIY-projekt 

Kufferterne er pakket (med mere end rigeligt), passene er klar, og vi sidder nu og venter i lufthavnen med mavserne fuld af Gorms Pizza. Vi ses på Bali.   …startede en af de absolut bedste ferier!

  …rejste Michael og jeg til Bali og Gili air – den bedste ferie!

 …besteg jeg Mt Batur (vulkan!!) – midt om natten

…Sendte jeg kærlige blikke til min mand <3

     …blev jeg helt forelsket i Seminyak

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?