A YEAR AGO

A YEAR AGO

…Tog jeg forskud på foråret og så tilbage på år 2016.

A year ago – tilbageblik på januar 2017. Det er ikke til at tro, at det er et år siden, at vi fik nøglerne til vores lejlighed her på Nørrebro. Januar har altid lidt ekstra at byde på særligt med de nye forventninger og drømme for det kommende år. For et år siden skulle jeg pakke livet ned i Randers, og derefter formå at finde mig til rette i de nye rammer på Nørrebro. Det tager lang tid at flytte og pakke ud – på flere niveauer. I år er det eksaminerne som fylder mest, men de er heldigvis snart overstået!

Resten af denne måned skal have plads til indendørs råhygge, lærerige timer på arbejde samt et lille pusterum fra studiebøgerne inden næste semester.

Tiden flyver afsted, når man har det godt – og det har jeg. Lige her i København ♥

A year ago:

…Pakkede jeg min lille lejlighed sammen i Randers.

A year ago – tilbageblik på januar 2017. Det er ikke til at tro, at det er et år siden, at vi fik nøglerne til vores lejlighed her på Nørrebro. Januar har altid lidt ekstra at byde på særligt med de nye forventninger og drømme for det kommende år. …Startede jeg for alvor op hos AMAZE.

 …Delte jeg mine skønhedsfavoritter.

A year ago – tilbageblik på januar 2017. Det er ikke til at tro, at det er et år siden, at vi fik nøglerne til vores lejlighed her på Nørrebro. Januar har altid lidt ekstra at byde på særligt med de nye forventninger og drømme for det kommende år.…Skød jeg outfit-billeder i små, hyggelige gader i Randers.

Det er fantastisk at være omgivet af så mange hjælpsomme mennesker, som alle giver en hånd med på den ene eller anden måde. Det er i sandhed hverdagslykke! …Kom vi så småt på plads i lejligheden <3

A year ago – tilbageblik på januar 2017. Det er ikke til at tro, at det er et år siden, at vi fik nøglerne til vores lejlighed her på Nørrebro. Januar har altid lidt ekstra at byde på særligt med de nye forventninger og drømme for det kommende år.  …Sugede jeg den sidste ‘Randers-tid’ til mig gennem kvalitetstid med familie og veninder.

A year ago – tilbageblik på januar 2017. Det er ikke til at tro, at det er et år siden, at vi fik nøglerne til vores lejlighed her på Nørrebro. Januar har altid lidt ekstra at byde på særligt med de nye forventninger og drømme for det kommende år. …Flyttede den smukke frakke ind.

 …Delte jeg en DIY fra en særlig rejse.

Om aftenen må det gerne være en snack - især om fredagen. Der skal være plads til fredagssnacks. Jeg har en sød tand, og jeg er glad for bland-selv-slik. …Gav et bud på sunde snacks til den søde tand.

En lidt forsinket omgang med hverdagslykke. Weekenden har været en travl en af slagsen. Vi skulle til rund fødselsdag i Herning.…Var vi til familiefest i Herning. Dejligt med en anledning til at bruge min favoritkjole.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?