A YEAR AGO

A YEAR AGO

…Var jeg et smut i Herning for at besøge en sød lille vaps og hendes ejer!

Februar måned for et år siden – a year ago. Det er lidt skægt at kigge tilbage på 2017, for på sin vis føles det, som om det er meget længere tid siden. Der er sørme sket meget på 12 måneder, men februar sidste år så virkelig ret hyggeligt ud. Mere af det, tak!

Det var anden måned i vores nye lejlighed. Det nye hjem. Det nye arbejde. Den nye by. Alt var nyt og spændende. Jeg fik tilmed besøg fra hele Danmark – i hvert fald næsten. Mine veninder fra nær og fjern rejste til Nørrebro for at nappe en weekend i selskab med mig. Jeg er stadig meget taknemmelig! Det er rart at kigge tilbage på alle de gode ting som er foreviget gennem billeder. For selvom der selvklart også foregår sure ting i løbet af en måned (det ser jo for alle..), er det nemmere at glemme, når tankerne tvinges til at fokusere på det gode.

Resten af denne måned byder på lidt af hvert. Og jeg er både træt og glad. Det bliver skønt med weekend og sofatid, men hverdagene er heldigvis også fyldt med glimmer og magi på sin helt egen måde.

Jeg er klar på at omfavne resten af februar – hav en skøn dag! ♥

A year ago:

Endnu en uge er gået. En uge med hverdagslykke i store og små formater. Det har været dejligt med en weekend væk fra computeren. …Nød jeg udsigten ved søerne – mit nye hjem.

Jeg er vel nok lidt af en lille botanik-nørd. Finder stor glæde ved at fylde vores lille hjem med grønne planter og afskårne blomster. …Kom vi så småt på plads i lejligheden.

…Delte jeg mine skønhedsfavoritter.

Februar måned for et år siden – a year ago. Det er lidt skægt at kigge tilbage på 2017, for på sin vis føles det, som om det er meget længere tid siden. Der er sørme sket meget på 12 måneder, men februar sidste år så virkelig ret hyggeligt ud. Mere af det, tak! …Havde jeg besøg af de dejligste og sødeste veninder fra hele Danmark <3

Februar måned for et år siden – a year ago. Det er lidt skægt at kigge tilbage på 2017, for på sin vis føles det, som om det er meget længere tid siden. Der er sørme sket meget på 12 måneder, men februar sidste år så virkelig ret hyggeligt ud. Mere af det, tak! …prøvede jeg mig i kast med hjemmelavet hummus – med stor succes!

Sidste weekend fik vi endelig nogle plakater op i vores entré. Det pynter gevaldigt, hvis I spørger mig. Vi blev enige om at holde det simpelt. …Delte jeg billeder af vores fine entré.

Februar måned for et år siden – a year ago. Det er lidt skægt at kigge tilbage på 2017, for på sin vis føles det, som om det er meget længere tid siden. Der er sørme sket meget på 12 måneder, men februar sidste år så virkelig ret hyggeligt ud. Mere af det, tak!…Kom jeg glimmer på og delte en særlig boganbefaling

En metode jeg er særlig bevist om, er KonMari-metoden, hvor det bl.a. handler om at smide ud og rydde op efter kategori frem for placering. …Kastede jeg kærligheden efter mine smukke kjoler og delte tanker om konmari-metoden!

Februar måned for et år siden – a year ago. Det er lidt skægt at kigge tilbage på 2017, for på sin vis føles det, som om det er meget længere tid siden. Der er sørme sket meget på 12 måneder, men februar sidste år så virkelig ret hyggeligt ud. Mere af det, tak!…Fortsætte arbejdet hos AMAZE Communication.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?