A YEAR AGO

A YEAR AGO

…Sprang foråret ud!

Hej fra Marts – a year ago! Det var en stille måned, hvor temperaturen langsomt blev mildere, og forårskulleren blussede for alvor i takt med at træer og buske sprang ud. Noget kunne godt tyde på (at dømme ud fra billederne) at vejret var væsenligt bedre i 2017. Hm..

Meget af måneden gik med at komme på plads i lejligheden. Alle de små ting manglede, og der kunne jo altid ændres og tilføjes lidt hist og her, I ved. Hylder, billeder, planter, vaser mm. Det kan der stadig. Som det kan ses nedenfor blev der ikke brugt vanvittig meget tid på bloggen. Tænker jeg havde travlt med at finde min plads i den nye tilværelse, opsøge nyt netværk og bare pleje og nyde kærligheden.

Jeg vil forsøge at give bloggen ekstra kærlighed i denne måned! ♥

A year ago:

 …Købte jeg den fineste sommerkjole med et meget berømt print. Den er nu solgt 😉

 …Spiste vi brunch hos min far <3

 …Brugte jeg inspirerende timer hos AMAZE.

Jeg har samlet 4 små søde gaver. Måske de kan bruges som inspiration næste gang, I skal bruge en eventuel værtinde, veninde og eller fordi-du-er-dig-gave. …Tippede jeg om fire søde gaver.

…Startede jeg til yoga.

…Fortalte jeg lidt om min favoritspise (til weekendhygge og den tid på måneden).

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?