A YEAR AGO

A YEAR AGO

…Sprang foråret ud i lyserøde farver!

Pænt goddag fra april – a year ago! Forsøger netop nu at få tiden til at gå i lufthaven her i Frankrig. Flyet er forsinket, og lufthavnen indbyder ikke ligefrem til sjov og ballade. Så vi sidder bare her på vores flade, og læser / skriver, mens mennesker fra hele verden vrimler forbi. Arh, det har været en dejlig påskeferie. Vi kommer helt sikkert tilbage til Paris 🙂

Jeg husker tydeligt april for et år siden. Der var plads og tid til at udforske København, forberede sig på foråret og samtidig spendere en del hjemmelige timer i vores køkken. Det blev faktisk til et par opskrifter eller tre. Noget jeg hellere end gerne vil gentage.

April i år tegner til at blive mindst lige så rar ♥

A year ago:

Skønhedsfavoritter for marts er dem, der gør hverdagen lettere. Særligt to af dem er jeg oppe at ringe over, og de vil forblive stjerner på badeværelset. …Delte jeg mine skønhedsfavoritter. De fleste hænger stadig ved.

Pænt goddag fra April – a year ago! Forsøger netop nu at få tiden til at gå i lufthaven her i Frankrig. Flyet er forsinket, og lufthavnen indbyder ikke ligefrem til sjov og ballade. Så vi sidder bare her på vores flade, og læser / skriver, men mennesker fra hele verden vrimler forbi.  …Satte vi tænderne i denne veganske kikærtegryde. Det vil jeg snart gøre igen!

Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers. …Skød vi billeder i København, da foråret gjorde sin entré.

Pænt goddag fra April – a year ago! Forsøger netop nu at få tiden til at gå i lufthaven her i Frankrig. Flyet er forsinket, og lufthavnen indbyder ikke ligefrem til sjov og ballade. Så vi sidder bare her på vores flade, og læser / skriver, men mennesker fra hele verden vrimler forbi.  …Blev altanen forårklar med fine farver.

Skud fra hoften: Jeg har været underholdt i biografen, har lyttet til Beyoncés nye single, og så har jeg planer om at kigge på planter i morgen. …Besøgte mor og jeg kirsebærtræerne, ligesom resten af København.

Det er slet ikketosset med påske - selvom det øser ned udenfor. Nuvel, det er vel bare endnu en god undskyldning for at smæske sig i disse havrepandekager. …Kom endnu en opskrift på bloggen. En lækker, lyserød sag.

 …Brokker du dig meget? Sidste år delte jeg et lille skriv med tanker om at vinke farvel til negativitet.

 …Og igen lidt til mundvandet. Denne gang en opskift på en succesfuld morgengrød.

Den forgangne uge stod i det sukkersøde og sociale tegn - og jeg elsker det! Det var hverdagslykke efter min bog. Nu er jeg klar på en ny uge. Og selvfølgelig blev der også plads små glimt fra hverdagen, hvor jeg bl.a. deltog i pressedage hos diverse PR bureauer.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?