A YEAR AGO

A YEAR AGO

Om lidt ringer klokken ind til påskeferie, og I kan tro at vi glæder os her på Nørrebro. M arbejder vanvittigt meget lige nu. Som i VIRKELIG meget. Når man er hjemme klokken 02.00 om natten, og skal møde næste morgen, er det sørme velfortjent med en afslappet påskeferie! Han skal bare sove igennem og nusses om. For mit vedkommende bliver der også tid til fordybelse i bloggen, løbeture, eksperimenter i køkkenet og oprydning af garderoben. Og selvfølgelig skal vi være turister i egen by. København har nok at byde på 🙂

I dag har jeg samlet et lille tilbageblik med, hvordan marts måned så ud – a year ago. Synes slet ikke, at de her oplevelser er særligt længe siden, og omvendt er der jo sket så meget, at det bliver det nød til at være. Der kan sørme ske meget på et år – det er næsten ikke til at begribe, hvor vanvittigt hurtigt sådan et år suser afsted. Derfor er det rart at stoppe op i ny og næ for, at se tilbage på alle de små øjeblikke, store som små.

Vi blogges ved i morgen <3

A year ago:

I dag har jeg samlet et lille tilbageblik med, hvordan min marts måned så ud - a year ago. Synes slet ikke, at de her oplevelser er særligt længe siden..…Delte jeg tanker om elastikker til håret.

lykke hverdagslykke Amy Dyrholm blog blogger Bispebjerg Kirkegård kirsebærtræer Vagabond sorte støvler vind Hvisk smykker Eurowoman Kronprinsesse MaryBesøgte jeg for første gang Bispebjerg Kirkegård til synet af en lyserød blomster-himmel.

I dag har jeg samlet et lille tilbageblik med, hvordan min marts måned så ud - a year ago. Synes slet ikke, at de her oplevelser er særligt længe siden.. Blev adressen i Randers skiftet ud med København, hvor jeg de efterfølgende måneder var i praktik.

I dag har jeg samlet et lille tilbageblik med, hvordan min marts måned så ud - a year ago. Synes slet ikke, at de her oplevelser er særligt længe siden.. Vandt min gruppe og jeg The Kunde Competition. En udfordring jeg aldrig glemmer!

I dag har jeg samlet et lille tilbageblik med, hvordan min marts måned så ud - a year ago. Synes slet ikke, at de her oplevelser er særligt længe siden..Var jeg tydeligvis tørstig, og derfor delte jeg 5 grunde til at drikke vand.

WEWONDER Mie Quist blogger blog interview bag om bloggeren Amy Dyrholm blog man kan tude eller man kan handle Mikkel Boe Følsgaard Mikkel Beha sønnerneBegyndte mit Bag om Bloggeren koncept. Der er flere i vente 😉

I dag har jeg samlet et lille tilbageblik med, hvordan min marts måned så ud - a year ago. Synes slet ikke, at de her oplevelser er særligt længe siden..Startede jeg i praktik hos AMAZE Communication. I dag arbejder jeg her! 🙂 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?