ÅRET DER GIK 2017

ÅRET DER GIK 2017

Rigtig godt nytår allesammen ♥

Håber, I er kommet godt ind i 2018. Det er jeg. Omringet af dem, jeg har kær!

Det har været noget af et år, hvor jeg har skulle vænne mig til en ny tilværelse som “Københavner” med lejlighed på Nørrebro, arbejde i København K og studie på Amager. Michael og jeg har nu haft samme adresse et helt år – for første gang efter flere år med langdistanceforhold!

Den skarpe læser har nok bemærket stilheden her på bloggen og ligeså på andre medier. Jeg har haft brug for at trække mig og tage en puster. Bloggen kræver meget tid, og jeg har haft behov for at prioritere det på eksamen og arbejde de sidste måneder. Samtidig kan jeg også mærke, at jeg er blevet mere privat, og jeg nyder ikke at dele og være online hele tiden. Det er lidt komisk for på samme tid, så nyder jeg mit lille online univers, hvor jeg kan se tilbage på de små hverdagsglæder. For nu har jeg ikke planer om at stoppe, men planen er, at det kun skal være lystdrevet dvs. når tid og lysten er der 100 %. Jeg skal stoppe med at banke mig selv i hovedet over manglende aktivitet og indlæg. Det er okay, hvis ikke jeg når det hele. Verdens vigtigste ord skal i brug – skidt pyt. Det vigtigste er, at nyde og glædes over hverdagens mange aspekter både online og offline!

Ydermere, vil jeg gerne sige tusinde tak for al jeres opbakning og søde kommentarer. Det varmer i maven hver gang, I kigger forbi og tilmed engagerer jer i kommentarfeltet.

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig i sandhed til at se, hvad 2018 vil byde på, men først får I lige et meget billedefyldt tilbageblik på det forgange år ♡

2017 blev året, hvor jeg….

Det er fantastisk at være omgivet af så mange hjælpsomme mennesker, som alle giver en hånd med på den ene eller anden måde. Det er i sandhed hverdagslykke!Flyttede sammen med Michael i vores lejlighed på Nørrebro.

Delte mine mål og forhåbninger for 2017 og selvfølgelig min januar liste

Havde besøg af de dejligste piger til en vaskeægte hygge/fødselsdagsweekend ♥

Deler opskriften på på hjemmelavet granola. Det er noget jeg har ville prøve længe, dog uden held, da jeg fejlagtigt troede det ville være besværligt.Delte opskriften på hjemmelavet granola 🙂

Delte forskellige opslag med Bag om Bloggeren.


Begyndte at arbejde hos Heartbeats, hvor jeg fik 6 måneders erfaring inden studiestart.

Blev for alvor grebet af yoga!

Uha, chiagrød er faktisk et spændende nyt bekendtskab for mig. Jeg har ellers altid være kæmpe fan af grød i alle former.Delte opskriften på chiagrød og hindbærskum.

Var ekstra sød ved min kæreste 😉

Skud fra hoften: Jeg har været underholdt i biografen, har lyttet til Beyoncés nye single, og så har jeg planer om at kigge på planter i morgen.
Besøgte den lyserøde himmel med min mor <3

Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase.
Fik gjort altanen forårsklar og derefter brugt adskillige skønne timer derude.

Det her er faktisk de første outfit-billeder der er taget efter adressen er flyttet til Nørrebro. Mit ootd består basically af striber og lyserøde sneakers.
Skød outfit-billeder i skønne København med søde bloggerpiger!


Fandt en lyserød væg!

     Delte tanker og erfaringer fra et langdistanceforhold – kærester på deltid.
     Deltog i Danish Beauty Award sammen med AMAZE.


Delte mine skønhedsfavoritter op til flere gange. More to come!

  Spiste mit favorit bagværk.

    Justin Bieber med tøserne <3

 Sommeraften med grillet skumfiduser og godt selskab.

 Til fest med Heartbeats og søde tøser <3

Vejret for den forgange uges hverdagslykke har været lidt turbulent. Høj solskin og 25 plus grader om mandagen til regn og stormvejr. Danmark i sit es.Blev optaget på ITU!

 Hverdagslykke med smukke blomster <3

  Spiste op til flere is 😉

Nød Københavns mange muligheder med besøg på Glyptotektet, gåtur i Kongens Have mm.

Nød op til flere indbydende brunch-måltider i København. Yndlings!

 Lavede et par garderobe-besøg hos inspirerende kvinder.

  Nød en weekend i selskab med min barndomsveninde <3

I dag vil jeg gerne dele min sommerlæsning + 3 ekstra anbefalinger med jer. Da jeg var mindre, lånte jeg altid mine bøger på bibliotektet. Delte min sommer-læseliste 🙂

Var glad helt ned i mavsen <3

Den sommerlige regnbuesalat ovenfor er både let at lave, og så ligger den godt i mavsen - på det helt rigtige måde. Man spiser jo også med øjnene. Satte tænderne i en sommerfrisk regnbuesalat – find opskriften her.

 Havde en helt og aldeles fantastisk ferie på Mallorca.

Deltog i Great Gatsby fest hos Impression PR. Meget gennemført!

Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det har været ren kærlighed. Vi var inviteret til vielse på Frederiksberg Rådhus midt i Copenhagen Pride. Nød Københavns sus af Copenhagen Pride og bryllupssteming på Frederiksberg.

Sidste uge var en uge fyldt med alverdens følelser, tanker og nye indtryk. Uden tvivl en uge med hverdagslykke! Højdepunktet var nu alligevel torsdag..Gik den lange tur til Selinevej – sammen med resten af København.

 Startede på ITU – nu som kandidatstuderende (Digital Design and Communication)!

Min kalender har været godt den sidste uge, og de mange planer har heldigvis budt på momenter med hverdagslykke - stort og småt!  Nød familietimer med denne hundemus og dejlige mennesker.

Min uge har budt på studietimer, arbejde, event hos AMAZE og kærlighedstid med manden. Vi har nydt en weekend sammen fyldt med hverdagslykke.  Brugte gode timer med hende her <3

I kan se det som Septembers små stjerner om man vil. I alle tilfælde tilføjelser og favoritter som har gjort et ekstra indtryk i denne måned.Forkælede garderoben med den fineste taske fra Decadent <3

 ITU bød på nye bekendtskaber som gerne må blomstre videre i 2018.

Tog ufattelig mange dejlig billeder af mad 😉

På weekendtur til München for at besøge min Michael <3

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig i sandhed til at se, hvad 2018 vil byde på, men først får I lige et meget billedefyldt tilbageblik på det forgange år 2017 Fejrede mormors 75 års fødselsdag – og fik snakket i telefon med hende i et utal af timer <3

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig i sandhed til at se, hvad 2018 vil byde på, men først får I lige et meget billedefyldt tilbageblik på det forgange år 2017 Spiste julefrokost med AMAZE på d’Angleterre. Generelt bare dejligt, at bruge mine timer med team AMAZE!

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig i sandhed til at se, hvad 2018 vil byde på, men først får I lige et meget billedefyldt tilbageblik på det forgange år 2017 Fik mit første juletræ (1000 tak mor) <3

Fik mulighed for at udlove denne smukke clutch fra Decadent Copenhagen <3

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år. Jeg glæder mig i sandhed til at se, hvad 2018 vil byde på, men først får I lige et meget billedefyldt tilbageblik på det forgange år 2017Fik lov til at kysse, kramme og tilbringe timer med dem, jeg elsker. Jeg føler mig helt ubegribelig heldig og meget, meget glad og taknemmelig ♥

Share:

2 Comments

 1. januar 8, 2018 / 9:16 am

  Rigtig godt nytår til dig også…
  – og så fint, at du er nået til, at blogge af lyst… det gør det hele lidt sjovere 🙂 (tror jeg… jeg har aldrig gjort andet end af lyst ha ha)

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 16, 2018 / 5:41 pm

   Tak 🙂
   Det gør det helt bestemt. Jeg kan hurtigt få dårlig samvittighed over at nedprioritere bloggen, hvis jeg ikke er aktiv hver dag. Det er dét, jeg mener med ‘lyst’. Der skal være plads til kun at blogge, når lysten virkelig er der 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?