ASOS: SAVED ITEMS + 15 % OFF

ASOS: SAVED ITEMS + 15 % OFF

Knit: HERE / trousers: HERE

Asos kører hele denne uge med 15 % rabat på full price items med denne rabatkode: XMASASOS15. Min favorit er helt klart dette lysegrå sæt. Jeg så det på den smukke Christina, som virkelig rocker det sæt! Det som fylder mest i min garderobe er tøj som er behageligt at have på (gerne som nattøj), men som samtidig kan dresses up til andet. Håber bare det ser halvt så godt ud på mig, som det gør på hende. Kan I lide det?

 

Share:

5 Comments

 1. december 8, 2014 / 7:37 pm

  Åh, det ser sindssyg lækkert ud. Kunne jeg godt tænke at iføre mig 🙂

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   december 9, 2014 / 11:18 am

   Jaaa, det er minder mig om en blød morgenkåbe.. haha 😀

 2. december 8, 2014 / 8:01 pm

  Jeg synes, at det ser vildt hyggeligt ud og ville nok også selv bruge det, men mest som noget homewear til at hygge alene herhjemme eller til brug, når jeg besøger min mor i et par dage. Jeg ville nok ikke bevæge mig ud i offentligheden i dag – måske en smuttur til Fakta, men ellers ikke. Men ja, Christina rocker det. Jeg ved ikke, hvordan hun gør det! 😮 Men jeg tror også, at det vil se fint ud på dig! <3

  http://satinawandel.dk

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   december 9, 2014 / 11:17 am

   Kan sagtens forstå din tankegang, men jeg tør godt bevæge mig i skole i det sæt. Det skal bare styles rigtigt 😛
   Tak for din kommentar søde Satina 😀 (Evt. tjek din mail…) 😉

 3. Isabel Rosenørn
  december 9, 2014 / 7:50 pm

  Det er lige dig det sæt! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?