BAG OM BLOGGEREN: WEWONDER

BAG OM BLOGGEREN: WEWONDER

Velkommen til endnu en omgang af ‘Bag om bloggeren‘. Den anden seje blogger I skal lære bedre at kende, er smukke Mie fra WeWonder. Hun er rejseglad, løbe-entusiast og fuldtidsblogger. Enjoy! 

BLOGGERENS BIOGRAFI:
Jeg hedder Mie, er 28 år og bor på Nørrebro i København. Jeg er blogger på fuld tid, hvilket jeg elsker. Lige nu kunne jeg i hvert fald ikke ønske mig en bedre hverdag. Når jeg ikke blogger (eller arbejder, som det jo også hedder), er jeg enten ude og løbe, i gang med at lave mad, ude og drikke øl med mine venner eller sammen med min skønne familie.

Hvilken karakter minder du om i serien FRIENDS – uddyb hvorfor?
Monica Geller. Jeg elsker at have kontrol og kan til tider også få det fedt over at gøre rent. Sad, but true.

BLOGGERENS BEAUTY FAVORITTER:
Hårolie. Enten den fra Morroccanoil eller Kèrastase.

BLOGGERENS BILLEDBOG:WEWONDER Mie Quist blogger blog interview bag om bloggeren Amy Dyrholm blog man kan tude eller man kan handle Mikkel Boe Følsgaard Mikkel Beha sønnerne

BLOGGERENS BEDSTE BLOG:
Jeg har det vildeste girl crush på svenske Hanna Stefansson. Hun har bare hele pakken; tager fantastiske billeder, har ualmindelig god stil, rejser til spændende steder og spiser inspirerende mad.

BLOGGERENS BABYBOY:
Jeg har altid svært ved at svare på det spørgsmål, for der er jo så mange pæne mænd derude. Hvis Mick Jagger var 50 år yngre, så ham. Var Justin Bieber 5 år ældre, så var han heller ikke et dårligt bud – ja, jeg sagde Justin Bieber. Danske Mikkel Boe Følsgaard er også lidt af en snack! Og så kunne jeg også godt en af Mikkel Beha’s sønner. Mest for at få Mikkel Beha som svigerfar 😉

BLOGGERENS BUDSKAB:
Der er mange ting, egentlig. Jeg vil gerne blive bedre til at tage madbilleder og style mad. Så vil jeg også gerne blive bedre til at være mere spontan og slippe lidt af min kontrol. Jeg vil gerne stoppe med at lave så mange tastefejl og blive bedre til at tænke før jeg taler.

WEWONDER Mie Quist blogger blog interview bag om bloggeren Amy Dyrholm blog man kan tude eller man kan handle Mikkel Boe Følsgaard Mikkel Beha sønnerne

BLOGGERENS BLYANT (Hvis du selv kan skrive resten af din historie, hvad laver du så i fremtiden?):
Så rejser jeg stadig hele tiden, måske har jeg en mand og nogle søde børn, måske har jeg ikke. Jeg lever meget ud fra, at man skal leve sit liv ud fra de muligheder man har. Lige nu har jeg ikke en kæreste og ingen børn eller fast job. Der er intet der forpligter mig som sådan, og jeg kan rejse så meget jeg vil, og gøre hvad der passer mig. Det gør mig lykkelig.

BLOGGERENS BEDSTE RÅD:
Man kan tude eller man kan handle. Den har jeg godt nok brugt mange gange.

FEM HURTIGE:

 1. Hvad går du aldrig på kompromis med?
  – Smag. Mad skal smage godt. Altid.
 2. Dylan McKay eller Brandon Walsh?
  – Dylan McKay. Eller Justin Bieber? 😉
 3. Hvornår føler du dig aller smukkest?
  – På standen i en sommekjole og med saltvandshår.
 4. Hvad stod der i den sidste besked du modtog?
  – “Jeg prøver at undersøge”. Den var fra min far, som skulle skaffe et startnummer til halvmarathon til mig og en ven.
 5. Bland-selv-slik eller chips?
  – Bland-selv-slik.

Tusind tak for din tid kære Mie! Det har været en fornøjelse at lave indlægget med dig, og jeg vil helt klart fortsætte med at læse WeWonder. Er sikker på at fremtiden byder på mange spændende ting! Lad mig endelig høre, hvad I synes om konceptet. Hvilken blogger vil I gerne læse mere om, hvis I selv kunne vælge?

Kan I have en herlig torsdag <3 

Share:

9 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 16, 2016 / 8:07 am

   1000 tak søde S 😀
   Ja den er rigtig god 🙂

 1. april 14, 2016 / 6:22 pm

  Hvor er det bare fint 😉

 2. Amy Dyrholm
  Forfatter
  april 24, 2016 / 9:34 am

  Tusind tak søde C 🙂 Er jeg glad for <3

 3. juli 2, 2016 / 9:19 am

  Super fint 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?