BAG OM BLOGGEREN: FREDERIKKE EGEL

BAG OM BLOGGEREN: FREDERIKKE EGEL

Velkommen til endnu en (savnet) omgang af Bag om Bloggeren.  Hun er smuk, har selvironi, den pæneste udsigt i København, og så er hun bare hamrende sej til at producere content på sin velbesøgte blog. Mød bloggeren bag FrederikkeEgel lige her. 

BLOGGERENS BIOGRAFI:
Mit navn er Frederikke Egel, jeg er 23 år gammel og kommer oprindeligt fra en lille havneby ved navn Faaborg på Sydfyn. Nu er jeg dog opgraderet til en lækker lejlighed i Ørestad, København, hvor jeg bor med min kæreste Mark. Vi købte lejligheden sidste år og er nu ved at være rigtigt på plads i den. Selvom jeg hele tiden vil rykke om. Haha! Til daglig arbejder jeg med mit firma på fuldtid, herunder indgår blogging og samarbejder med virksomheder, og det er det bedste, jeg ved! Hvis ikke jeg arbejder, så sidder jeg i Ølstykkehallen, hvor min kæreste spiller professionel håndbold, og eller så er jeg sammen med mine venner og familie eller rejser.

Hvilken karakter minder du om i serien FRIENDS – uddyb hvorfor?
Jeg har aldrig været kæmpe fan af den serie, men har da alligevel set nok afsnit til at sige, at jeg nok minder mest om Rachel. Jeg har ret meget krudt i røven og mange gode idéer, og det kan sommetider godt gå lidt for stærkt og være lidt ustruktureret (omend jeg altid får løst tingene. Haha). Derudover er jeg meget social og kommer altid godt ud af det med de mennesker, jeg omgås. Det er også noget af det, jeg elsker ved mit arbejde; det sociale aspekt, hvor man møder en masse inspirerende mennesker.

BLOGGERENS BEAUTY FAVORITTER:
Jeg sværger til Maria Nilas shampoo og balsam samt tørshampoo. Det er nok noget af det bedste, jeg har prøvet. Derudover elsker jeg alle make-up brands, der forhandles Sephora; Too Faced, Kat Von D, Nars, Sleek. Jeg kan altid finde, hvad jeg leder efter, når jeg er i deres butik eller på deres hjemmeside. Derudover er jeg utrolig stor fan af XELLENCE Organic Apricot Oil som ansigtsrens. Den er 100% økologisk og naturlig, så jeg er meget tryg ved at påføre den omkring mine øjne, der godt kan være lidt sarte. Mit all time favorit produkt er dog SOS Power Cream fra XELLENCE, der er en lille vidundercreme, som jeg kan bruge på alt. Bumser, sår, røde knopper efter barbering, tørre læber, tørre hænder, eksem, udslæt osv. Den kan jeg ikke undvære. Det kan jeg godt med de andre, hvis jeg virkelig skal.

BLOGGERENS BILLEDBOG:Her hos Amy Dyrholm blog kan I komme med Bag om Bloggeren. Mød bloggeren Frederikke Egel som står bag bloggen FrederikkeEgel.dk.

BLOGGERENS BABYBOY:
Zac Efron. Hold kæft, hvor er han lækker!

BLOGGERENS BEDSTE BLOG:
Jeg elsker reflekterende og selvironiske blogs såsom Hvidkaffe, som jeg for nyligt har fundet, og så kan jeg rigtig godt lide de business-agtige inputs som Stonemuse deler. Derudover følger jeg trofast med hos mine veninder såsom Sandra, Amalie Wessel, Freja Wewer, og Ilirida.

BLOGGERENS BUDSKAB:
Jeg skal blive bedre til bare at gå mine egne vegne og gøre, hvad der er bedst for mig. Jeg tager utrolig meget hensyn til andre, hvad de har brug for, hvordan jeg kan hjælpe, om jeg gør noget forkert osv., men ligesom i krisesituationer i fly, så er man nødt til at tage vare på dig selv først, inden man kan hjælpe andre. Og det er jeg nødt til at minde mig selv om en anden imellem. Alt med måde – det skal ikke blive egoistisk eller narcissistisk, men man skal huske sig selv.

Her hos Amy Dyrholm blog kan I komme med Bag om Bloggeren. Mød bloggeren Frederikke Egel som står bag bloggen FrederikkeEgel.dk. BLOGGERENS BLYANT:
Jeg bygger mit eget hus for de penge, som jeg har tjent på at være selvstændig. Det er min allerstørste drøm.

BLOGGERENS BEDSTE RÅD:
Man skal være ved andre, som man vil have, at de skal være ved en selv. Vil du have, at folk hjælper dig? Så hjælp folk. Vil du have, at folk skal være søde, åbne og smilende overfor dig? Så vær det overfor dem. Igen, alt med måde og husk nu førnævnte budskab med at huske sig selv, men det er vigtigt at have et godt og imødekommende sind.

FEM HURTIGE:

 1. Hvad går du aldrig på kompromis med?
  – Dårlig opførsel. Jeg fortæller/illustrerer gerne overfor folk, hvis jeg ikke synes, at de har opført sig ordenligt. Det gider jeg sgu ikke bruge min tid på 😛 
 2. Dylan eller Brandon?
  – Ingen af dem, hvis jeg kan slippe. Ellers Brandon. Jeg skal ikke have en utilregnelig bad boy.
 3. Hvornår føler du dig allersmukkest?
  – Når jeg har make-up og joggingtøj på. For så er jeg bekvem samtidig med, at jeg er dullet op. Haha!
 4. Hvad stod der i den sidste besked du modtog?
  – “Jeg er sulten 😉“. Den kom fra min kæreste, der er kommet til skade, så han ligger på sofaen og kan ikke gå uden krykker i øjeblikket. Jeg var lige et par timer inde i byen til møder, og så blev han altså sulten. Haha!
 5. Bland-selv-slik eller chips?
  – Bland-selv-slik. 

Tusind tak for din tid smukke Frederikke! Du er virkelig cool og inspirerende – typen man gerne vil drikke kaffe med.  Jeg er slet ikke i tvivl om at du nok skal få råd til drømmehuset med dit gåpåmod! Og hvem ved? Måske Zac Efron kommer på besøg 😉 Fortæl endelig hvad I synes om konceptet? Hvilken blogger vil I gerne læse mere om, hvis I helt selv kan vælge? 

Hav en mægtig mandag ♡

Share:

5 Comments

 1. februar 6, 2017 / 2:09 pm

  Super fedt indlæg! Jeg følger også troligt med hos Frederikke, hun er super dygtig 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   februar 8, 2017 / 10:56 pm

   Hun er virkelig sej! 🙂 Og godt du læser med 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?