BAG OM BLOGGEREN: LIVING BY CKK

BAG OM BLOGGEREN: LIVING BY CKK

De sidste par måneder har jeg arbejdet på et nyt tiltag, som nu endelig bliver skudt i luften. Jeg vil med disse indlæg tage Jer med ‘bag om bloggeren’, og jeg håber at I vil synes om det. Den første seje blogger I skal lære bedre at kende er Chalotte fra Living by CKK. Enjoy!

BLOGGERENS BIOGRAFI:
Jeg hedder Chalotte Kamp Kruse, og er boligblogger på bloggen Living by CKK. Jeg er 23 år, og bor i Herning. Til daglig læser jeg Retail Design på Via Design and Business i Herning, hvilket vil sige at jeg indretter butikker. Mine helt store passioner er indretning og design.

Hvilken karakter minder du om i serien FRIENDS – uddyb hvorfor?
Faktisk tror jeg at jeg er en rigtig god blanding af de tre piger, da jeg ikke minder om én bestemt. Jeg minder om Phoebe, fordi jeg gerne vil leve af min store passion, selvom det nogle gange ikke virker til at være den sikreste vej at gå, så vælger jeg min egen vej frem for andres. Jeg minder Monica, fordi jeg har brug for struktur og orden og (for det meste) hader, når det roder. Og så minder jeg om Rachel, fordi jeg ikke er helt sikkert på jeg har fundet min plads på hylden endnu. Den arbejder jeg stadig på..

BLOGGERENS BEAUTY FAVORITTER:
En neutral creme, fordi min hud har det bedst med produkter uden parfumer, og hvad der ellers hører til. Det er også derfor jeg altid vælger en pudder fra Clinique, da de er allergivenlige. Jeg er også en flittig bruger af Masterpiece Mascara fra Max Factor, fordi den har en super god børste, som gør at man ikke får klumpede vipper og samtidig er den rimelig billig. Derudover køber jeg altid neglelakker fra Essie, da de holder rigtig godt, kommer i mange lækre farver, og så er de super fine at se på – og så pynter flasken, når den står fremme 😉

BLOGGERENS BILLEDBOG:bag om bloggeren Amy Dyrholm blog interview med en blogger Living by ckk Chalotte Kamp Kruse nyt tiltag kategori Masterpiece Mascara Max Factor bloggerens

BLOGGERENS BEDSTE BLOG:
Jeg læser altid med hos Sonoma Seven, Stonemuse, Frk. Hansen og Monsters Circus. Da disse bloggere altid formår at blogge om noget spændende og fangende. Derudover tager de fleste af dem nogle vildt gode billeder, hvilket også er noget som kan få mig ind og kigge på diverse blogs.

Hvilken blogger vil du gerne møde i virkeligheden?
Jeg følger også mange andre, dog mest boligblogs, men det er ikke nogen som jeg læser hvert indlæg hos, da det ikke er alt der fanger mig der. Jeg har mødt flere af de bloggere bag de blogs jeg følger i virkeligheden, men jeg vil da meget gerne møde dem igen.

bag om bloggeren Amy Dyrholm blog interview med en blogger Living by ckk Chalotte Kamp Kruse nyt tiltag kategori Masterpiece Mascara Max Factor bloggerens

BLOGGERENS BABYBOY:
Haha ja der er jo så mange vildt flotte og lækre celebrities derude. Men lige pt. ligger Dylan O’Brien nok højest på den listen. Han er simpelthen så flot, og så virker han ikke arrogant, hvilket kun gør ham endnu mere attraktiv.

BLOGGERENS BUDSKAB:
Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at lade være med at stresse over ting. Både i form at studie, bloggen, arbejde osv. Jeg stresser næsten altid, hvilket godt kan tære på kræfterne.

BLOGGERENS BLYANT (Hvis du selv kan skrive resten af din historie, hvad laver du så i fremtiden?):
Hvis alt går efter mit hoved, så bliver jeg selvstændig interiør-stylist med bloggen som sidebeskæftigelse. Det er helt klart min store drøm, som jeg arbejder hen imod.

BLOGGERENS BEDSTE RÅD:
At man kan blive lidt det man har lyst til, så længe man arbejder for det!

FEM HURTIGE:

 1. Hvad går du aldrig på kompromis med?
  – Design. Jeg ville aldrig købe noget billigt der minder om et andet møbel, fordi jeg ikke havde råd til den originale.
 2. Dylan McKay eller Brandon Walsh?
  – Jeg er ikke rigtig til Beverly Hills 90210, så ingen af dem
  🙂
 3. Hvornår føler du dig aller smukkest?
  – Når min kæreste fortæller mig at jeg er smuk.
 4. Hvad stod der i den sidste besked du modtog?
  – Min kæreste spurgte: “Hvornår har du fri? <3”
 5. Bland-selv-slik eller chips?
  – Helt klart bland-selv-slik!

Tusind tak for din tid søde Chalotte! Jeg er så heldig at kende dig i forvejen, men nu har I andre også fået lov til at komme med bag om bloggeren. Der vil komme endnu et ‘Bag om bloggeren’ i næste uge med en inspirerende blogger. God søndag <3 

Share:

6 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 21, 2016 / 1:33 pm

   Tak for det smukke. Er glad for at du kan lide det! 🙂

 1. marts 21, 2016 / 10:58 am

  Super godt tiltag! Synes altid det er spændende, at lære nye fine blogs at kende 🙂
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 21, 2016 / 1:34 pm

   Tusind tak! Jeg har det selv på samme måde, så er glad for at du skriver det 🙂
   I lige måde søde Nikki.
   Knus

 2. marts 21, 2016 / 3:13 pm

  Ej, nogle fine billeder! Jeg har selv fulgt lidt med på Living by CKK, og selvom jeg ikke selv går så meget op i boligindretning (specielt grundet pladsmangel, haha) så elsker jeg at få inspiration til den dag, jeg selv skal indrette lejlighed 🙂

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 22, 2016 / 11:24 am

   Jeg har det præcis på samme måde, men det er altid rart med inspiration alligevel 😀 Tak for din kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?