BAG OM BLOGGEREN: PAGIK

BAG OM BLOGGEREN: PAGIK

Velkommen til endnu en omgang af ‘Bag om bloggeren‘. Den seje blogger I skal lære bedre at kende, er søde Pernille som står bag bloggen Pagik. Pernille bor i Smilets By, drømmer om at bo i udlandet og er rimelig glad for mad. Enjoy!

BLOGGERENS BIOGRAFI:
Jeg hedder Pernille, er 25 år gammel og bor i Aarhus med min kæreste. For mere end et år siden blev jeg færdig med en professionsbachelor i Retail Design på TEKO (nu VIA design, tror jeg?), og i marts sidste år fik jeg job i Magasins fashion afdeling. Arbejdet og bloggen fylder selvsagt ret meget i min hverdag, så jeg forsøger at udnytte mine fritimer maksimalt. Jeg elsker kvalitetstid, hvilket både kan betyde god mad, total afslapning i sofaen med en god film eller at udforske byens muligheder og tilbud.

Hvilken karakter minder du om i serien FRIENDS – uddyb hvorfor?
Jeg måtte lige spørge kæresten til råd på det spørgsmål. Han mener, at jeg minder om Joey pga. min kærlighed for mad (jeg kan altid spise), mit barnlige og for det meste glade humør og at jeg er lidt klodset til tider.

BLOGGERENS BEAUTY FAVORITTER:
Jeg sværger til Lancômes Hypnose drama vandfast mascara, som gør mine øjne ti gange større og holder perfekt hele dagen. MAC’s transparente prep+prime finishing powder er også uundværlig til at fjerne det fedtede skær i huden og gøre den mere ensartet uden at man faktisk føler, at man har make-up på.

BLOGGERENS BILLEDBOG:Her hos Amy Dyrholm blog kan I komme med ‘bag om bloggeren’. I denne omgang er det Pernille bag bloggen Pagik, som I kan lære bedre at kende. Enjoy.

BLOGGERENS BEDSTE BLOG:
Sidsel og Lasse er nok stadig mine yndllingsbloggere, de er sgu så søde (også in real life), og så er det spændende at følge med i deres nye “voksenliv” efter endt studie.

Jeg vil fandme gerne møde Leandra fra Man Repeller. Tror virkelig, at man kunne få en sjov og interessant samtale ud af hende! Og så er jeg i øvrigt også meget imponeret af Michelle (Stonemuse) og hendes nye blogdesign, som er sindssygt flot, kreativt og har forandret den måde, som jeg troede, at blogs skulle være på.

BLOGGERENS BABYBOY:
Jeg ville egentlig have skrevet Jake Gyllenhaal, men sådan overordnet set er jeg måske endnu mere fascineret af Justin Timberlake. Han er både sindssyg sympatisk, har et utal af talenter (blev overvældet af rigtig mange af dem til hans koncert i Parken) og så er ham og Jimmy Fallon sammen bare geniale.

BLOGGERENS BUDSKAB:
Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at leve i nuet og leve fuldt ud, så at sige, og være bedre til at skabe mine egne muligheder i stedet for at vente på at chancer, der måske aldrig kommer, byder sig. I de seneste år har jeg fået selvtilliden til at hvile meget mere i mig selv, og den følelse vil jeg gerne blive bedre til at dyrke og sætte pris på.

Her hos Amy Dyrholm blog kan I komme med ‘bag om bloggeren’. I denne omgang er det Pernille bag bloggen Pagik, som I kan lære bedre at kende. Enjoy.

BLOGGERENS BLYANT:
Jeg vil gerne arbejde meget mere kreativt, end jeg gør nu. Måske videreuddanne mig og nørde en masse. Det ville være drømmen at rykke teltpælene op og arbejde i udlandet nogle år (med kæresten, selvfølgelig). Vi snakker ofte om, at det kunne være drømmen at have et bed & breakfast i Italien, men om det lige bliver det, er nok ikke sikkert. Men at arbejde og bo i udlandet kunne være vildt spændende. Generelt vil jeg bare gerne have muligheden for at rejse en masse. At rejse er at leve!

BLOGGERENS BEDSTE RÅD:
Det er nu eller aldrig! Generelt er jeg en person, som er meget analyserende, overvejende og tænker meget. Men nogle gange bliver man også bare nødt til at handle, hvis der skal ske noget. Det prøver jeg at leve meget efter, og så hjælper det at tænke, at der kommer ikke til at ske noget medmindre man gør det NU.

FEM HURTIGE:

 1. Hvad går du aldrig på kompromis med?
  – At sige aldrig er nok en overdrivelse, men min morgenmad er lidt hellig for mig, og jeg gør meget ud af at sætte tid af til at lave og nyde min morgenmad hver morgen, om jeg så skal møde kl. 8 eller 10. Det skal virkelig være en nødsituation udover det sædvanlige, hvis jeg bare lige griber en bolle til at tage med ud af døren.
 2. Dylan McKay eller Brandon Walsh?
  – Jeg har faktisk aldrig set Beverly Hills, haha!
 3. Hvornår føler du dig aller smukkest?
  – Når jeg har plejet mig selv både indvendigt med en sund kost og motion og plejet min hud og hår. Så stråler man altså bare på en måde, som ikke kan klares med make-up.
 4. Hvad stod der i den sidste besked du modtog?
  – Det var faktisk bare en enkel kyssesmiley fra min kæreste.
 5. Bland-selv-slik eller chips?
  – Helt klart bland-selv-slik. Kan aldrig stoppe, når jeg først kommer i gang, og ender ofte med at blande ALT for meget.

Tusind tak for din tid smukke Pernille! Jeg vil hellere end gerne besøge jeres bed & breakfast i Italien. Forresten er du nødt til at se 90210, haha 😉
Lad mig endelig høre, hvad I 
synes om konceptet? Hvilken blogger vil I gerne læse mere om, hvis I selv kunne vælge?

Kan I have en solskinsfyldt onsdag <3 

Share:

3 Comments

 1. Sofie
  juli 24, 2016 / 11:46 am

  Fedt koncept og meget flot visuelt! Laulaubaubau og BitteBitte er mine helt to store blog-idoler, så de to vil jeg gerne læse om 😉

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   august 1, 2016 / 6:43 pm

   Tusind tak 😀 Er glad for at du kan lide det.
   Tak for input. Dem vil jeg kigge nærmere på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?