BAG OM BLOGGEREN: WHITTAHEART

BAG OM BLOGGEREN: WHITTAHEART

Velkommen til endnu en omgang af Bag om Bloggeren.  På trods af sin unge alder har hun formået at arbejde som modeskribent for Frenzy, erkendt sine svagheder og kæmpet med at overvinde dem, og selvfølgelig opbygget sin inspirerende blog. Mød bloggeren bag Whittaheart lige her. 

BLOGGERENS BIOGRAFI:
Jeg hedder Alberte Whitta, er 20 år gammel og er bosat i København K. Her er jeg vokset op og har begivet mig rundt siden jeg som 3-årig kunne cykle ind til Højbro Plads på min trehjulede cykel. Jeg har en stor interesse for formidling, både visuelt og skriftligt. Jeg har de sidste par år beskæftiget mig med dette i forskellige sammenhænge, bla. arbejdet som modeskribent på ungdomsmagasinet Frenzy.

Hvilken karakter minder du om i serien FRIENDS – uddyb hvorfor?
Jeg ville ønske jeg kunne sige Pheobe, for hun er jo det sejeste menneske EVER! Men jeg minder nok mest om Ross, da jeg er lidt af en nørd, som tit kommer til at være ufrivilligt morsom. Samtidig er jeg også lidt en håbløs romantiker.

BLOGGERENS BEAUTY FAVORITTER:
Min ultimative skønhedsfavorit er helt sikkert min fugtighedscream fra Estelle&Thild (Soothing moisture day cream). Jeg har en meget sensitiv hud, og det har altid været en kamp for mig at finde en fugtighedscream, som min hud kan tåle i længere tid. Så jeg var meget glad, da jeg fandt denne fugtighedscream, som både er super lækker i konsistens, fugter til perfektion, og som jeg kan tåle!

BLOGGERENS BILLEDBOG:Her hos Amy Dyrholm blog kan I komme med Bag om Bloggeren. I denne omgang er det Alberte bag bloggen Whittaheart, som I kan lære bedre at kende. Enjoy.

BLOGGERENS BABYBOY:
Ian Harding!

BLOGGERENS BEDSTE BLOG:
Jeg synes vi har mega mange skide gode bloggere i Danmark, og jeg læser derfor også mest danske blogs. Jeg er især vild med Cathrineurhammer.dkShopkat.dkRainbowdash.dkFashionpolish.dk og Lauralawaetz.com. De formår altid at inspirerer med deres fede stil, og jeg ville elske at eje deres garderobeskab!

BLOGGERENS BUDSKAB:
Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at tale mig selv op, i stedet for ned, og så vil også rigtig gerne blive bedre til ikke at bekymre mig om hvad andre tænker og mener om mig.

Her hos Amy Dyrholm blog kan I komme med Bag om Bloggeren. I denne omgang er det Alberte bag bloggen Whittaheart, som I kan lære bedre at kende. Enjoy.

BLOGGERENS BLYANT:
Så vil jeg først og fremmest gerne slippe af med min angst, for den hæmmer rigtig mange af de spændende muligheder som bliver serveret igennem livet. Mit største ønske og mit største mål i livet er at få en familie, som jeg kan give kærlighed til. Derudover vil jeg bestemt ikke have noget imod at få et job inden for reklamebranchen på en lille og ikke-hektisk arbejdsplads, hvor der er plads til at være følsom.

BLOGGERENS BEDSTE RÅD:
Spread your love, og lad være med at snakke dårligt om andre. Det lyder lidt kliche, men jeg tror at verden ville være et meget mere rart sted at være, hvis vi gjorde os umage med at være omsorgsfulde over for hinanden og løfte hinanden op. Man vokser af at modtage og give kærlighed, men krymper af det modsatte.

FEM HURTIGE:

 1. Hvad går du aldrig på kompromis med?
  – Generelt er jeg ikke særlig glad for at gå på kompromis med noget. Men jeg går aldrig på kompromis med komfort i mit tøj. Hvis tøjet eller skoene ikke er rare at have på, så er det ligemeget om det er Gucci eller Chanel, så vil jeg ikke gå med det. 
 2. Dylan eller Brandon?
  – Det må være Brandon. Jeg er ikke til bad guys – fyre skal være ordentlige og omsorgsfulde. Derudover synes jeg også at Brandon er en tand pænere. 
 3. Hvornår føler du dig allersmukkest?
  – Når jeg er solbrun og mit hår er nyvasket. Så føler jeg mig også smuk når jeg er i et godt selskab med skønne mennesker. 
 4. Hvad stod der i den sidste besked du modtog?
  – Jeg havde netop sendt mit bror et billede af ham, som jeg tog af ham forleden, fordi han skulle bruge et billede til en jobansøgning. Som svar skrev han:’ Tak for det søs.’ 
 5. Bland-selv-slik eller chips?
  – Chips helt sikkert! Intet slår Kims Sour Cream and Onion. 

Tusind tak for din tid søde Alberte! Du er virkelig sej. Det er så vigtigt at kunne erkende sine problemer for at kunne løse dem. Jeg er sikker på, at du nok skal klare dig godt i fremtiden og få din kernefamilie. Lad mig endelig høre, hvad I synes om konceptet? Hvilken blogger vil I gerne læse mere om, hvis I selv kan vælge?

Skøn søndag til alle ♡

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?