BILLGE BIRKENSTOCK PART 2

IMG_5744IMG_5741Birkenstock – Urban Outfitters

I London tog Michael og jeg en tur forbi Covent Garden. Det er sådan et hyggeligt område fyldt med små fine gader. Vi faldt tilfældigvis over Urban Outfitters, hvor jeg med det samme fik øje på de sorte Birkenstock. Siden jeg skrev dette indlæg om de billige Birkenstocks, har jeg drømt om at eje Arizona modellen i sort. Desværre er de helt udsolgt på webshoppen og gad simpelthen ikke give fuld pris for dem. Heldigvis fandt jeg dem i Urban Outfitters til ca. 475 kr. Det er da billigt!

Translation: In London Michael and I stopped by Covent Garden. It’s such a nice area filled with small streets. We went to get some ice-cream and then we did some shopping. Luckily for me I found the black Arizona model in Urban Outfitters to approx. 475 DKK. Do you like them? 

Share:

8 Comments

 1. Ida
  juni 17, 2014 / 7:41 pm

  Jeg benyttede mig af dit hint og klikkede de sorte hjem for noget tid siden, dog i læderversionen, og jeg knuselsker dem allerede! Tak for tippet 🙂

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 8:49 pm

   Ej hvor fedt 😀 Jeg er glad for at kunne hjælpe og inspirere mine læsere 😀

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 8:48 pm

   Kan KUN anbefale dem 😀 😀 I ALLE farver! 😛

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 8:48 pm

   Tak for det 😀 De er allerede et hit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?