BLACK TROUSERS

BLACK TROUSERS

 Noget af det som jeg virkelig har en svaghed for er sorte bukser. Chinos lignende sorte bløde og behagelig bukser – gerne med en høj talje. De kan styles på så uendelig mange måder, og så sidder de bare altid godt. Denne sæson er ingen undtagelse, og selvfølgelig skal der være et par (eller flere) sorte trousers i garderoben. I kan se, hvordan jeg bl.a. selv har stylet mine HER, HER og HER. Jeg har fundet de bedste budget-venlige-bud på Asos, og tippet er hermed givet videre. Nu vil jeg hoppe i noget praktisk tøj, og gå en lang tur ved Gudenåen med min mor. God dag!

I’m really have a weakness for black trousers. You know the ones that are so comfortable and just fits you well. I’ve found some of my favorites from Asos. Enjoy!

black trousers sorte bukser trend behagelige bukser sæson Amy Dyrholm blogger budget-venlige-priser Asos chinos Asos Peg trousers tøj tip sorte herrebukser black trousers sorte bukser trend behagelige bukser sæson Amy Dyrholm blogger budget-venlige-priser Asos chinos Asos Peg trousers tøj tip sorte herrebukser1. / 2. / 3. / 4.  / 5. / 6.

Share:

5 Comments

 1. september 2, 2015 / 10:32 am

  De er også bare så fine, ville elske jeg var bedre til at bruge dem 🙂

 2. september 2, 2015 / 3:56 pm

  Har også en svaghed for den slags bukser. Det er virkelig nogen gode eksempler du har fundet 🙂

  //www.neronoir.dk

 3. september 2, 2015 / 5:25 pm

  De er rigtig fede 🙂
  Købte et par fra Zara da jeg var i kbh,
  virkelig lækre at have på.

 4. september 5, 2015 / 3:49 pm

  Hvordan er asos’ egne bukser i størrelsen? jeg er helt vild med den på det første billede, men det er virkelig svært når man ikke kan prøve dem på før man køber dem!

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   september 6, 2015 / 7:07 pm

   Jeg synes de er normale i størrelsen, men når det er sådan nogle loose fit trousers, så kan du godt tage et nummer større – bare for at være sikker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?