BLOGGEN FYLDER ÅR!

BLOGGEN FYLDER ÅR!

Pictures46 IMG_4646Hip, hip, hurraa! Bloggen fylder år i februar, men jeg har faktisk ingen fast dato, da jeg i starten bloggede meget on/off, og samtidig slettede mange indlæg. Af den grund kan jeg desværre ikke vise bloggens første indlæg, som man måske bør gøre. Til gengæld kan jeg rose jer til skyerne. Tak, fordi I gider læse med hver eneste dag! Det er virkelig fantastisk med alle de søde, inspirerende og tankevækkende kommentarer. Humøret stiger altså i takt med at sidevisningerne stiger for hver dag. I morgen fejres fødselsdagen med en virkelig fed konkurrence, da I skal forkæles.

rsz_img_6490 Pictures41 IMG_5853 IMG_7160 Det er sjovt at kigge tilbage på de sidste to år, og tænke på hvor meget der er sket på den tid. Michael og jeg boede først sammen i Kongens Lyngby, men da han rejste til Spanien, flyttede jeg til Herning for at studere på TEKO. Opstarten på et nyt studiet, fik mig til at tænke på venskaber. I forbindelse med bloggen har jeg mødt Stine, som allerede studerede på TEKO. Derudover mødte jeg Chalotte, som i dag en af mine bedste veninder. Michael kom hjem december 2013, og boede ved mig til august 2014. I den tid fik vi bl.a. besøgt London, hygget i København og fejret hans bachelor på CBS. I september startede et praktikforløb hos BON’A PARTE, hvor jeg mødte Monica, som jeg slet ikke kan undvære i dag. September betød også forandring for bloggen, da jeg blev premium blogger hos Bloggers Delight – kæmpe skulderklap!

IMG_5864 Bloggen fylder år fødselsdag blogger Premium blogger Bloggers Delight TEKO studerende Amy modeblogger billigt sengetøj søde læsere tak evig støtte kamera IMG_8780I løbet af de to år har der været afholdt små debatter, hvor I har været seje til at dele ud af jeres mening. I har bl.a. deltaget i snakken kvindekroppen anno 2015 samt mobning på de sociale medier. Det er fedt at have sådan nogle diskussioner med jer. Derudover er der blevet udgivet indlæg med lækre opskrifter, billigt sengetøj samt små DIY. Selvfølgelig er der blevet udgivet adskillige outfit indlæg, og kan slet ikke vente med at modtage det nye kamera. Anyway, 2015 er lige startet og bloggen fylder stadig meget i mit liv. Michael bor nu i København, og jeg i Herning, men planen er vi flytter sammen senere i år – gerne til København! Til slut skal der lyde en kæmpe TAK til min elskede familie, de søde veninder, verdens bedste kæreste (og fotograf) og selvfølgelig jer, min skønne læsere. Tak, tak, TAK, for støtten!

Share:

8 Comments

 1. februar 26, 2015 / 11:15 pm

  Er det to år bloggen bliver eller tre år skat? 😀 og stort tillykke. Min fylder faktisk også, men gør ikke lige så meget ud af det. Glæder mig til at se hvilken konkurrence du holder 😉 <3

 2. februar 27, 2015 / 1:06 pm

  Tillykke med det søde 😉 Du har jo en fantastisk blog 😉

 3. Heidi
  februar 27, 2015 / 2:23 pm

  Tillykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?