Boligupdate – detaljer som gør en forskel

Boligupdate – detaljer som gør en forskel
{Reklame – i samarbejde med Bloomingville}
Indlægget er som altid udtryk for min egen holdning.

Håber I har nydt jeres weekend? Den får hurtigt ben at gå på! Jeg har i dag haft dejligt besøg af min far, som kom hele vejen fra Jylland for at hjælpe med at hænge lamper og gardiner op – og ikke mindst hente en masse pakker, som ikke kunne være på cyklen. Det har været en KÆMPE hjælp, og nu føler jeg endelig at vores hjem er rigtig hjemmeligt! Derfor er det blevet tid til, at tage Jer lidt mere med ind i vores lille lejlighed med fokus på små detaljer som gør en forskel.

Jeg har tidligere vist vores elskede spisebordsstole frem, da jeg virkelig knuselsker dem! Derfor har jeg også erhvervet mig to ekstra, hvilket passer alletiders til spisebordet. Nu er der rigtig plads til at invitere over til middag omkring plankebordet 😉 Stolene er beklædt med bløde skin fra Bloomingville i forskelle nuancer – ret fint match!

Samarbejde med Bloomingville: Nu er det blevet tid til, at tage Jer lidt mere med ind i vores lille lejlighed med fokus på små detaljer som gør en forskel.Samarbejde med Bloomingville: Nu er det blevet tid til, at tage Jer lidt mere med ind i vores lille lejlighed med fokus på små detaljer som gør en forskel.

På bådeværelset har vi endelig fået udskiftet alle håndklæder. Jeg har haft et godt øje til dem i noget tid, og da jeg ærligt talt er gået lidt død i de klassiske sorte (læs: og lilla, som vi havde), besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Disse er lyse og simple, hvilket giver en passende ro til rummet. Desuden er alle vores håndklæder endelig i samme nuance, hvilket gør vasken af dem meget lettere 😉

Pæne håndklæder, beauty produkter og planter er alle forholdsvis overkommelige køb, som på en nem måde opgraderer badeværelset fra et praktisk rum til en hyggelig krog af hjemmet. Jeg synes i alle tilfælde at, det pynter ret fint i badeværelset, og selvom jeg egentlig synes, vi var kommet ret godt i mål med indretningen af netop dette rum, så er det ligesom blevet mere fuldendt nu. Det er fantastisk smart, når et hverdags-item samtidig kan agere som pynteting.

Samarbejde med Bloomingville: Nu er det blevet tid til, at tage Jer lidt mere med ind i vores lille lejlighed med fokus på små detaljer som gør en forskel.

Jeg bliver mere og mere forelsket i vores lejlighed for hver dag der går. Jeg synes, indretningen langsomt bliver mere sammenhængende på tværs af alle rum. Særligt med alle de små detaljer, som eksempelvis de bløde skind på stolene, marmorbordet med en farverig krukke, fine håndklæder og selvfølgelig de smukke friske blomster / planter rundt omkring. Alt sammen detaljer (både budget og luksus) som gør en stor forskel! Det næste projekt bliver vores billedvæg og ekstra værelse, og det kommer der helt sikkert mere af på bloggen 😉

Kan I have en dejlig aften ♥

Samarbejde med Bloomingville: Nu er det blevet tid til, at tage Jer lidt mere med ind i vores lille lejlighed med fokus på små detaljer som gør en forskel.Brug www.bloomingville.com/shop for at finde nærmeste forhandler 🙂

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?