CHECKMATE I KONGENS HAVE

CHECKMATE I KONGENS HAVE

Et lille sent pip herfra. Jeg havde egentlig forberedt indlægget her, men skulle bare lige rette det sidste. Bom, så gik hele dagen pludselig med yoga, arbejde og aftaler, men bedre sent end aldrig, ikk? Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Imponerende nok, var der ikke mange mennesker i baggrunden. Der plejer ellers altid at være mange mennesker på stierne i Kongens Have 😉 Sidste sommer spiste jeg ofte aftensmad derinde efter arbejde. Så købte vi en lækker sandwich hos Smagsløget, og satte os på en bænk med solen i øjnene. Arh – det vil jeg gerne gøre igen!

Det er ekstra motiverende at arbejde om fredagen, da weekenden venter rundt om hjørnet. Jeg skal være hos Heartbeats hele dagen, og mon ikke der bliver plads til lidt sødt og en film aftenen. Det er vel fredag.

Èn ting er sikkert: jeg skal have foræret mig selv en buket med friske, afskårne blomster. Mine vaser er ensomme 😛

Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden. Billederne blev taget i Kongens Have, da solen endelig kom frem. København er noget så fin her om sommeren med de grønne træer, der vejrer i vinden.   Sneakers NIKE / trousers ZARA / t-shirt LEVIS / sunnies CHLOÉ

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?