CRAVING: MOM JEANS

CRAVING: MOM JEANS

High waist bleached mom jeans ASOS

Disse mom jeans er virkelig cool. Er helt tosset med det forvaskede og boyfriend looket. De minder om favorit serien Beverly Hills 90210. Er det ikke rigtigt? Fandt dem tilfældigvis på Asos, og har ikke kunne få dem ud af hovedet siden. Faktisk troede jeg ikke rigtigt på, at mom tendensen ville fange mig, men det gjorde den – big time! Faktisk er jeg blevet helt vild med det, og synes de fleste er virkelig gode til at style dem. Håber at de sidder pænt på mig. Det er jeg altså ret spændt på. I kan finde dem her. Hvad synes I om dem?

These jeans is so cool, don’t you think? They remind me of my all-time favourite show Beverly Hills 90210. I just found them on Asos, and I can’t wait to wear them with a turtleneck or a chunky knit. Find them here.

Share:

2 Comments

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   marts 9, 2015 / 9:40 am

   Det synes jeg også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?