DE BEDSTE SPISESTEDER I KØBENHAVN

DE BEDSTE SPISESTEDER I KØBENHAVN

Puha, nu er jeg langt om længe nået i mål, og jeg håber, at I vil tage godt imod anden del af min ultimative Københavner-spise-guide: en komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.

Skriv endelig en kommentar, hvis I selv kan anbefale nogle nye steder 🙂

God fornøjelse ♥

Morgenmad

Den sidste omgang med hverdagslykke er tilbage fra oktober. Oktober måned! Det er sørme længe siden, men nu er jeg til gengæld fuld af energi og lyst til at vænne tilbage. Sidste uge bød på lidt i øst og vest: eksamen, venindehygge og praktiske gøremål.Acacia København – er uden tvivl det hotteste Instagram-sted lige nu, hvis der er tale om brunch. Maden er økologisk, vegansk og velsmagende. Damerne bag er mor og datter, og de er meget gæstfri og snaksagelige på den rare måde. Prøv det! Stedet og hele atmosfæren omkring er helt nede på jorden og pænt. Meget pænt.

Gammel Kongevej 171, 1850 Frederiksberg

Sanders – Københavns bedste croissanter! Ingen tvivl om det. Det er et hotel, men Sanders Kitchen er åben for alle, der skulle have lyst til et besøg. Selve hotellet ligger bag Det Kgl. Teater, og det er eksklusivt og hyggeligt indrettet. Sjov kombination, men det virker.

Tordenskjoldsgade 15, 1055 København

Hverdagslykke på sit højeste. Jeg har haft en herlig weekend, hvor vi efter flere timer foran computeren, endelig fandt en ferie til en fair pris.Stefanos Mad og Kaffe – min næsten nabo, og en all time favorit. Jeg mener, se lige menuen! Utrolig lækker brunch, som man selv sammensætter ud fra et afkrydsningsskema, hvorefter man ender med at få sin helt egen yndlingsbrunchtallerken med klassikere som pandekager og havregrød. Isabella deler samme begejstring, og hun deler tilmed flere deltaljer om stedet. 

Husumgade 50, 2200 København

Café Livingstone – ligger lige ved søerne, og jeg har allerede været der to gange. Tre gange, hvis ikke det var fordi, jeg bookede til den forkerte dag, haha! Ja, som I kan nok kan forstå, er det velbesøgt, og det kan derfor være nødvendigt at booke bord inden. Caféen er åbnet af to globetrottere, som begge har rejst hele verden tynd for at bringe det bedste med hjem. Alt er meget gennemført!

Sortedam Dossering 81, 2100 København

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Møller – kaffe & køkken –  give anledning til at du kan mikse din egen morgenmad. Her betaler du pr. del, og derfor har jeg ofte valgt blot at blande lidt af hvert, så vi kan smage lidt af det hele, og dermed dele med hinanden.

Nørrebrogade 1602200 København N

Apollo Bar – er endnu et Insta-friendly sted! Det skyldes særligt de marmor-beklæde borde og snaskede blåbær. Ellers har Apollo Bar både vin, øl, småretter og andre snacks. Servicen har ikke været helt i top under mine besøg, men tænker det skyldes travlhed, da stedet er populært. Jeg vil gerne selv forsøge med denne opskrift, når den kan nydes ude på altanen, mmh!

Nyhavn 2, 1051 København K

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Wulff & Konstali det måtte prøves, da det er blandt “Instagrammernes” favoritsteder. Her sammensætter man også selv sin brunch, og får den serveret i små, fine skåle. Vi sad udenfor på deres bænke i morgensolen, og ja – alt mad smager bedre, når det kan nydes ude. Jeg kommer helt sikkert tilbage snart!

Lergravsvej 57 København S

Frokost

California Kitchen – Min bowlebegejstring er bestemt ikke aftagende, og de bedste bowls findes på Nørrebro. Her får du de lækreste bowls med grøntsager, quinoa, ris, fisk, kylling, tofu eller 100% veganske versioner. I øvrigt emmer det store, lyse lokale med højt til loftet af California-vibes ud over det sædvanlige. Det er sundt, mættende og meget Insta-venligt 😉

Nørrebrogade 12, 2200 København

Fredco’s Deli – Jeg er i himlen, når maden bliver serveret i regnbuens farver! Det her må være min mest brugte salatpusher. Man kan nemt blande sine egne favoritter eller vælge blandt forskellige sandwiches og andet. Meget simpelt, men så afsindig godt.

Grønnegade 32, 1107 København K

Bistro Royal – er én af Madklubbens mange restauranter, og her kan maden nydes med udsigt til Kongens Nytorv. Jeg sad udenfor, da vejret var til det. Man sidder bestemt ikke i ro og fred, da bilos og forbipasserende farer forbi konstant, men det har sin charme. Salaten var god. Det var den uden tvivl. Lækker og frisk.

Kongens Nytorv 26, 1050 København

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Les Trois Cochons – befinder sig i København, men tager dig med en tur til Paris for en stund. Med sit ærkefranske menukort er stedet perfekt, hvis man er til det mere klassiske franske køkken. Det er en frankofil bistro, som er fransk all the way: indgredienser, interiør (lyserøde håndvaske på toiletterne) og service. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

Værnedamsvej 10, 1619 København

Cafe no. 11 – kan kun besøges under lunere temperaturer. Maden og deres drikkevarer smager bare bedre, når de kan nydes undenfor den lille café, som befinder sig lige i hjertet af København. Jeg drikker ikke selv kaffe, men den skulle eftersigende være blogger / Insta approved.

Sankt Annæ Pl. 11, 1250 København

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Atelier Septemberhyggelig café, som er et af bloggernes favoritsteder. Her er alt på menukortet nemlig særdeles velegnet til Instagram, særligt hvis man sidder ved vinduerne. Jeg synes dog, at det er underligt (læs: utjekket) at deres kundetoilet befinder sig på den modsatte side af gaden, endda gemt i en baggård. Det må også være noget nær den dyreste avocadomad, jeg har spist, men god det var den.

Gothersgade 30, København K

Aftensmad

Rossopomodoro – gør det muligt at nyde maden på toppen af København. Restauranten er indbegrebet af det italienske køkken, og servicen er helt i top. Pizzaerne er seriøst gode! Det er sjældent, at jeg kan spise hele min pizza, men kunne slet ikke lade være her, fordi den bare var så god, luftig og velsmagende.

Østergade 52, 1001 København K

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Madklubben Bistro-de-Luxe – serverer klassiske danske retter! Deres suppe var virkelig mums, og så er priserne overskuelige. Som de skriver på hjemmesiden: “Menuen skifter 4 gange om året, men fælles for alle retter er, at de – trods et moderne udseende – sender en kærlig tanke til danske traditioner”. Stedet er meget populært, og stemningen var i top.

Store Kongensgade 66, 1264 København K

District Tonkin – Er man til den vietnametiske kultur og alt der medfølger, er dette stedet. Med sprøde Vietnamesiske baguettes, krydrede simreretter og  friske salater får man rig mulighed for smage vejen til Hanoi og dets unikke gadekøkken. Retterne er mættende, budgetvenlige, og stedet er super hyggeligt.

Dronningens Tværgade 12, 1302 København

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Stefanos Pizza – tilfredsstiller altid mit pizza-humør! Det er vores go-to sted, hvis vi springer madlavningen over. En hyggelig og service-minded restaurent, som heldigvis aldrig skuffer. Vi kan jo heller ikke bo på Stefansgade uden at spise her: Københavns bedste pizzaer!

Stefansgade 33, 2200 København

Grød – er næsten blevet mit stamsted. Jeg er især vild med deres havregrød, men de serverer også frokostsalater, risotto, juice mm. Restauranten på Nørrebro er klart den hyggeligste, men Torvehallerne er nu også et besøg værd. Menuen skifter efter årstiderne, og priserne er meget budget-venlige.

Jægersborggade 50, 2200 København N

Til den søde tand

En komplet liste med anbefalinger til de bedste spisesteder i København. Gennem de sidste år har jeg opdaget en del mad-perler i København. De 20 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand.Ismejeriet – butikken ligger placeret lige foran ITU, mit studie. Det er noget nær ulovligt ikke at smutte forbi, når undervisningen slutter fredag eftermiddag! Vi har også været forbi, som et lille break i eksamenslæsningen, da den hårde periode stod på. I bør virkelig smage deres is, som kommer i et utal af smagsvarianter – sorbet og fløde.

Rued Langgaards Vej 6e, 2300 København

Istid – har jeg besøgt et par gange, og jeg kommer gladeligt igen. Her kan du følge processen, hvor pigerne bag benytter flydende nitrogen, hvilket resulterer i en mere cremet is. Alt er økologisk og uden brug af tilsætningsstoffer. Der er altid fire forskellige smage at vælge mellem, som altid følger sæsonen. Isen serveres med drys og andet topping, mmmh!

Jægersborggade 13, 2200 København

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?