DE BEDSTE SPISESTEDER I KØBENHAVN

DE BEDSTE SPISESTEDER I KØBENHAVN

Det kan efterhånden ikke komme som en overraskelse, at jeg har brugt meget tid i det københavnske. Især på at spise inspirerende, lækkert og ikke mindst foto-venligt mad. Man er vel blogger 😉 Derfor har jeg samlet en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag – både det sunde og mindre sunde. De 17 anbefalinger er inddelt efter morgenmad, frokost, aftensmad og lidt til den søde tand. Alle er budgetvenlige, da jeg er studerende. Skriv endelig en kommentar, hvis I selv kan anbefale nogle nye steder. Jeg håber I kan bruge den 🙂

Enjoy ♡

Morgenmad

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Fars Dreng: Her spiste jeg brunch med min veninde nede i en hyggelig, rustik kælder. Jeg kan anbefale deres brunch (datingplate) med grove vafler, frugt, spejlæg og avocadomadder, mmh! Den koster 85 kr – og der var nok til to. Næste gang skal jeg prøve deres frokost og aftensmad!

Ny Adelgade 7, 1104 København K

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Grød: Det er næsten blevet mit stamsted. Jeg er især vild med deres havregrød, men de serverer også frokostsalater, risotto, juice mm. Restauranten på Nørrebro er klart den hyggeligste, men Torvehallerne er nu også et besøg værd. Priserne ligger mellem 45-65 kr, og så er det billigere to-go.

Jægersborggade 50, 2200 København N

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Mad & Kaffe: Her skal man have tålmodighed og være heldig, hvis der er et bord ledig. De har vundet ‘Byens bedste café 2016’ og det kan ses på besøgstallet. Vi måtte sågar sidde og vente i kø på et bord uden for, men heldigvis var vejret godt den dag, som I kan se på billedet. Deres bland-selv-morgenmad er virkelig god og har en fair pris fra 75 kr for tre dele.

Sønder boulevard 68, København V
Tyrolsgade 6, Amagerbro

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Møller – kaffe & køkken: Her gælder det samme koncept som hos Mad & Kaffe. Du mikser selv din morgenmad, men her er retterne selvfølgelig en smule anerledes, og her betaler du pr. del. Karoline og jeg valgte blot at blande lidt af hvert, så vi kunne smage lidt af det hele og dermed dele med hinanden.

Nørrebrogade 160
2200 København N

Frokost

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Hafniabar: Her kan du få sund, velsmagende og bæredygtig mad. Jeg er især fuldstændig tosset med deres acai bowls, som er fyldt med vitaminer. Du kan også få et overskud på grøntsagskontoen ved at bestille deres lækre salater, sandwiches eller juices. Priserne ligger fra ca. 65 kr.

Store Regnegade 26A, 1110 København K

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Smagsløget: Desværre er jeg kommet til at slette billedet af den ellers lækre sandwich med frikadelle. Derfor må I nøjes med et billede fra et af de steder, hvor jeg ofte nyder den, nemlig Botanisk Have. Jeg lyver ikke, når jeg siger at disse sandwiches er de bedste! Smagsløget ligger nær Nørreport, og hele atmosfæren i den lille biks er ikke til at tage fejl af. Du kan selv bestemme fyldet, de mætter vanvittig meget og så er der studierabat. I kan se billeder og evt. læse denne guide for at blive klogere på konceptet.

Nørregade 38, 1165 København K

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Copenhagen Street Food: Du kan ikke undgå at besøge Papirøen, hvis du befinder dig i København. Her findes madboder fra hele verden, og dine smagsløg får virkelig noget for pengene. Her er alt hvad hjertet begærer, og du kan både spise inde og ude, hvor man bl.a. kan nyde udsigten ved vandet. Stemningen er helt unik, og jeg er virkelig KÆMPE fan! Skynd jer – tror det hele desværre stopper næste år.

PapirØen, Trangravsvej 14, København K.

Aftensmad

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. WooWok: Et kulinarisk eventyr af den thailandske slags mikset med nordisk indretning. Det fungerer altså godt! Restauraten ligger nær Michael, så jeg har besøgt den et par gange. De tilbyder også takeaway, hvis man får lyst til det. Priserne ligger fra ca. 90 kr.

Nordre Fasanvej 267, 2200 København N

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Meyers Deli: Her kan man få noget så dansk som boller i karry, men med et anerledes tvist. Den slår ikke min mormors opskrift, men den mætter og smager fint. Der kan også fås salater, burgere, lasagne mm. Priserne ligger fra ca. 100 kr.

Kgs. Nytorv 13, Magasins underetage1095 København K

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Gorm’s Pizza: Her kan du få stilfredsstillet dit pizza-humør – endda med gourmet pizzaer. Vi spiste i Fields inden en biograftur, og det kan helt klart anbefales. Der er også restauranter i indre by, hvis du ikke er på de kanter. Priserne ligger fra ca. 100 kr og Michael og jeg delte en.

Ørestads Boulevard 102B
2300 København S

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Rossopomodoro: Her spiser du på toppen af København. Restauranten er indbegrebet af det italienske køkken, og servicen er helt i top. Pizzaerne er seriøst gode – og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Det er sjældent at jeg kan spise hele min pizza, men kunne slet ikke lade være her, fordi den bare var så god, luftig og velsmagende. Den blev slet ikke vammel på samme måde, som mange andre pizzaer. Priserne er fair og ligger fra ca. 120 kr.

 Østergade 52, 1001 København K

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Cooks & Cows: Burgerne er virkelig gode! Her kan du sammensætte din egen burger ved valg af brød og indhold. Det er seriøst de bedste burgere ledsaget med sprøde pomfritter og en kold cola. Mundvandet løber allerede en smule. Priserne ligge fra ca. 89 kr.

Gammel Strand 34, 1202 København

Til den søde tand

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Isværket: Udvalget på Isværket består af Hansens Is, der er kendt for sit gammeldags danske ismageri. Heldigvis har de også den lækreste sorbet, hvilket kommer mig til gode. Jeg er især vild med deres mango sorbet, som er dejlig frisk og cremet.

Stefansgade 15, 2200 København n

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Nicecream: Her har jeg været et par gange og kommer gladeligt igen. Det er en helt vegansk isbiks, som sælger ispinde lavet på kokosmælk og bowls med den lækreste topping. Det smager himmelsk! Du kan nyde en is med god samvittighed og gå derfra med fyldt mave. MUMS.

Elmegade 30, 2200 København N

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Tivoli: Besøger du københavns forlystelsespark, Tivoli, skal der næsten også køres en is ned eller to. Her er et hav af muligheder, og jeg kan faktisk ikke huske, hvor ovenstående is er fra. Der er en vælg af muligheder derinde, og smagen forstærkes pga. de smukke, hyggelige omgivelser.

Vesterbrogade 3, 1630 København

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Isfryd: Isen er SÅÅÅ god, men det kræver at du besøger Københavns Zoologisk have, da den økologiske Michelin-isbar ligger derinde. Her serveres frisklavet, økologisk sorbetis til havens gæster fra den mobile isbutik. Isen indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer, og sælges i klassisk frozen yoghurt-stil ved at man selv tapper isen fra en slags soft icemaskine og dernæst tilsætter topping. Prisen afhænger af vægten.

Ved Zoologisk Haves nordvestligste hjørne, ved tigeranlægget i havens Asiatiske afdeling

Hermed en lille personlig guide med de bedste spisesteder i København. Her er lidt for enhver smag - både det sunde og det mindre sunde. Enjoy. Vaffelbageren: Når sommeren rammer hovedstaden er der kun ét rigtigt sted at få gammeldags vaffelis, nemlig hos Vaffelbageren på Nyhavn. Her kan fås alt fra flødeis, sorbet, flødeboller, softice, guf mm. Det er et must at bestille med vaffel, da den smager mindst lige så godt som isen. Priserne ligger fra 35 kr.

Nyhavn 49, 1051 København K

Share:

2 Comments

  1. Pingback: A YEAR AGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?