DE LANGE LOKKER

DE LANGE LOKKER

Uha mit hår er blevet langt. Som i virkelig langt. Der er dage hvor jeg bare knuselsker det, og dage hvor jeg virkelig er træt af de lange lokker. Lokker som i dette vejr bliver elektriske, uglet og ikke til at styre. Det er slet ikke så sjovt, og det kræver tålmodighed og en god børste. Det kan jeg godt garantere. Derfor har jeg bestilt en tid hos en frisør her i København. Jeg er spændt på det, da jeg aldrig har været der før, men fik dem anbefalet af min svigerinde. Tvivlen kommer i alle tilfælde snigende, når der skal tales om, hvor meget der skal klippes af. Skal det op til skulderen eller stadig have en vis længde? Skal der etager i? Måske jeg bare skal snakke med frisøren om det og så gå efter mavefornemmelsen. Det gror jo ud igen 😉

Hvordan har I det med jeres lange lokker? 🙂

Share:

4 Comments

 1. Anne
  januar 24, 2017 / 6:43 pm

  Du må ikke klipper mere af end du stadig kan lave en flot hestehale.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 25, 2017 / 10:39 am

   Ja du siger noget! Tak for din kommentar 🙂

 2. S
  januar 25, 2017 / 10:38 am

  Skal selv til frisøren i dag og har det på nøjagtig samme måde!!!! Kraftigt hår som ind i mellem ser meget fladt og kedeligt ud men på den anden side elsker jeg også længde og at jeg kan lave store bølger i det.. Uh alle de overvejelser – og så er det i virkeligheden bare hår som ja, jo gror ud igen…

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 25, 2017 / 10:41 am

   Åh det kan være så svært!! Jeg forstår dig godt, men som du selv skriver, så gror det ud igen. Jeg tror det har godt af at blive klippet godt i ny og næ. Kan man ikke donere sit hår, hvis der bliver klippet meget længde af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?