DE SØDESTE GAVER

DE SØDESTE GAVER

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen. Om jeg er forkælet? En lille smule. Føler mig i alle tilfælde meget taknemmelig og heldig. Det er altid dejligt med gaver, som kan holde i årevis og stadig have en stor betydning efter længere tid. Derfor har mine ønsker i høj grad været præget af at skulle være klassiske og tidløse. Udover nedenstående fik jeg også den fineste FlowerPot table lampe fra &Tradition (som ikke bliver pakket ud før efter flytningen) samt en utrolig smuk guldfingerring (som desværre er for stor, så venter på den kommer retur i en mindre str.).

Jeg synes gaverne fortjener en lille plads her på bloggen, og hvem ved, måske I kan bruge det som inspiration til julegaverne 🙂

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

Fik den smukkeste kjole fra Baum und Pferdgarten. Den har det fineste leopard print, som altid kommer og går i modebranchen. Jeg er i hvert fald sikker på, at den får en fast plads i garderoben meget længe!

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

Fik også dette cover til min iPhone fra By Malene Birger. Det kan efterhånden ikke være gået nogens næse forbi, at jeg er meget glad for det fine signature print fra By Malene Birger. Jeg sætter i hvert fald stor pris på gaven, da den både passer på min iPhone og samtidig pynter.

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

Elsker, elsker, elsker disse øreringe fra Julie Sandlau. Nøøj, hvor er de bare pæne! De hører til Swan kollektionen, og jeg modtog dem i forbindelse med min Bacheloreksamen. Hvor er jeg bare glad for dem!

Share:

7 Comments

 1. Gitte Meier Nielsen
  december 20, 2016 / 2:07 pm

  hvor er det bare nogle fine ting du har fået i fødselsdags gave, er især hel vild med de fine øreringe

  Glædelig Jul

 2. december 20, 2016 / 8:08 pm

  Hvor er de øreringe altså bare fine. Elsker Swan kollektionen!

 3. december 21, 2016 / 10:15 am

  De øreringe er også på min ønskeliste❤️ Tillykke med det hele.

 4. december 21, 2016 / 11:31 am

  Ej nogle fine gaver smukke 🙂 Er især vild med øreringene – så fine jo!

 5. Pingback: HVERDAGSLYKKE
 6. december 24, 2016 / 8:35 am

  Jeg er helt vild med øreringene! Overvejer om det skal være en “glædelig januar”-gave til mig selv ;-P

  Knus!

 7. Tina Irene Povlsen
  december 25, 2016 / 11:54 pm

  Super flotte gaver – Kjolen er så fantastisk og det samme er de smukke ørestikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *