PERSONLIG

DE SØDESTE GAVER

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen. Om jeg er forkælet? En lille smule. Føler mig i alle tilfælde meget taknemmelig og heldig. Det er altid dejligt med gaver, som kan holde i årevis og stadig have en stor betydning efter længere tid. Derfor har mine ønsker i høj grad været præget af at skulle være klassiske og tidløse. Udover nedenstående fik jeg også den fineste FlowerPot table lampe fra &Tradition (som ikke bliver pakket ud før efter flytningen) samt en utrolig smuk guldfingerring (som desværre er for stor, så venter på den kommer retur i en mindre str.).

Jeg synes gaverne fortjener en lille plads her på bloggen, og hvem ved, måske I kan bruge det som inspiration til julegaverne 🙂

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

Fik den smukkeste kjole fra Baum und Pferdgarten. Den har det fineste leopard print, som altid kommer og går i modebranchen. Jeg er i hvert fald sikker på, at den får en fast plads i garderoben meget længe!

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

Fik også dette cover til min iPhone fra By Malene Birger. Det kan efterhånden ikke være gået nogens næse forbi, at jeg er meget glad for det fine signature print fra By Malene Birger. Jeg sætter i hvert fald stor pris på gaven, da den både passer på min iPhone og samtidig pynter.

De sidste uger har været den rene gaveregn. Jeg har fået de sødeste gaver grundet min fødselsdag og ikke mindst BA eksamen.

Elsker, elsker, elsker disse øreringe fra Julie Sandlau. Nøøj, hvor er de bare pæne! De hører til Swan kollektionen, og jeg modtog dem i forbindelse med min Bacheloreksamen. Hvor er jeg bare glad for dem!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Gitte Meier Nielsen
  december 20, 2016 at 2:07 pm

  hvor er det bare nogle fine ting du har fået i fødselsdags gave, er især hel vild med de fine øreringe

  Glædelig Jul

 • Reply
  Vanessa
  december 20, 2016 at 8:08 pm

  Hvor er de øreringe altså bare fine. Elsker Swan kollektionen!

 • Reply
  Anne-Marie
  december 21, 2016 at 10:15 am

  De øreringe er også på min ønskeliste❤️ Tillykke med det hele.

 • Reply
  Julie Mænnchen
  december 21, 2016 at 11:31 am

  Ej nogle fine gaver smukke 🙂 Er især vild med øreringene – så fine jo!

 • Reply
  HVERDAGSLYKKE
  december 22, 2016 at 7:10 pm

  […] {Mine nye smukke kjole} […]

 • Reply
  Rikke Sunds / Søndagshjerte
  december 24, 2016 at 8:35 am

  Jeg er helt vild med øreringene! Overvejer om det skal være en “glædelig januar”-gave til mig selv ;-P

  Knus!

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  december 25, 2016 at 11:54 pm

  Super flotte gaver – Kjolen er så fantastisk og det samme er de smukke ørestikker.

 • Leave a Reply