DIY

DECEMBER-SPILLELISTE TIL JER

Jeg har samlet en masse julesange i en spilleliste, som I alle kan høre på Youtube. Synes det er så rart, at man bare kan trykke play, og så spiller julemusikken bare derudaf uden at man skal tænke på, at skifte sange osv. I kan se nogle af mine favoritter nedenunder, men på spillelisten er der mange flere – noget for en hver smag. Et godt miks af nye og gamle sange. Blev helt nostalgisk, da jeg samlede listen. Især mange af sangene fra de danske julekalendere er et hit hos mig 🙂 December-spillelisten kan findes HER. Har I en favorit julesang?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla Julie
  december 3, 2015 at 3:04 pm

  Åh, hvor du dog julehygger om os <3

 • Reply
  JULERIER
  januar 18, 2017 at 11:25 am

  […] {Min december-spille liste til jer som I kan lytte til, mens vi tæller ned til jul} […]

 • Leave a Reply