MY WISHLIST

DEN DER CHUNKY STRIK

chunky strik Amy Dyrholm strikbluser blog blogger InWear H&M lys camel snevejr outfit uld mohair Instagram outfit inspiration der der chunky strik ønske

INWEAR / INWEAR / H&M

Forleden lagde jeg dette billede ud på Instagram. Den chunky strik fangede manges interesse, og derfor har jeg samlet tre lignende. Den lyse model fra InWear er faktisk præcis den samme, som den jeg har. Desværre kunne jeg ikke finde den mørke model på nettet. Strikken fra H&M fås også i lys camel, og hvis jeg kunne havde jeg også købt den. Desværre er den udsolgt alle steder. Tv2 vejret snakker om sne, slud og frostgrader i den kommende weekend. Hvad passer bedre til lejligheden end en lækker vamset strik? 🙂

Yesterday I posted a picture on Instagram. It showed my new chunky knit from InWear. Many of you seemed to be interested and therefor I have found three similar ones. They are talking about snow this weekend. Are you ready for that? Or do you need a new chunky knit?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  kathrine johansen
  november 17, 2015 at 10:38 am

  Den lysegrå strik er virkelig smuk, og fin! :). og sikkert noget virkeligt lækkert stof!

  God dag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Reply
  Malue Jasmine
  november 17, 2015 at 10:38 am

  Åh altså.. Jeg håber ikke at det passer, det med sne i weekenden..
  Jeg er allerede ved at fryse min røv i laser.

  Men ja, hvis de har ret – så er en chunky strik jo nok noget af en nødvendighed 😀

  Kig endelig forbi mit seneste blogpost og min giveaway <3
  Kærlig hilsen
  Malue
  http://mooldash.dk

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  november 17, 2015 at 11:34 am

  De er så fine, den fra H&M er lige mig <3

  / Liselotte

 • Reply
  Monia
  november 17, 2015 at 1:16 pm

  Ej den grå er fin .. lige hvad man kunne have brug for i denne tid :grinning:

 • Reply
  BY STERUP
  november 17, 2015 at 3:46 pm

  Det er absolut et must lige for tiden 😉

  // http://www.bysterup.dk

 • Reply
  Blue Ducklings
  november 17, 2015 at 6:53 pm

  I love every single of the sweaters 🙂
  Xoxo blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

 • Reply
  Maja
  november 20, 2015 at 7:57 pm

  Fed collage! Hvilket program har du brugt til den?

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   november 20, 2015 at 10:14 pm

   Tak 🙂 Photoshop.

  Leave a Reply