DEN DER CHUNKY STRIK

DEN DER CHUNKY STRIK

INWEAR / INWEAR / H&M

Forleden lagde jeg dette billede ud på Instagram. Den chunky strik fangede manges interesse, og derfor har jeg samlet tre lignende. Den lyse model fra InWear er faktisk præcis den samme, som den jeg har. Desværre kunne jeg ikke finde den mørke model på nettet. Strikken fra H&M fås også i lys camel, og hvis jeg kunne havde jeg også købt den. Desværre er den udsolgt alle steder. Tv2 vejret snakker om sne, slud og frostgrader i den kommende weekend. Hvad passer bedre til lejligheden end en lækker vamset strik? 🙂

Yesterday I posted a picture on Instagram. It showed my new chunky knit from InWear. Many of you seemed to be interested and therefor I have found three similar ones. They are talking about snow this weekend. Are you ready for that? Or do you need a new chunky knit?

Share:

8 Comments

 1. november 17, 2015 / 10:38 am

  Åh altså.. Jeg håber ikke at det passer, det med sne i weekenden..
  Jeg er allerede ved at fryse min røv i laser.

  Men ja, hvis de har ret – så er en chunky strik jo nok noget af en nødvendighed 😀

  Kig endelig forbi mit seneste blogpost og min giveaway <3
  Kærlig hilsen
  Malue
  http://mooldash.dk

 2. november 17, 2015 / 1:16 pm

  Ej den grå er fin .. lige hvad man kunne have brug for i denne tid :grinning:

 3. Maja
  november 20, 2015 / 7:57 pm

  Fed collage! Hvilket program har du brugt til den?

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   november 20, 2015 / 10:14 pm

   Tak 🙂 Photoshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?