DET ER JO IKKE FARLIGT

DET ER JO IKKE FARLIGT

Tænker ofte på at huske at rose, kommentere eller udtrykke mine følelser overfor andre. Det betyder meget for mig, at jeg får det gjort. Det giver en form for ro i sindet, at mine nærmeste ikke er i tvivl om den kærlighed, jeg føler for dem, og desuden fortjener de bare at vide det!

Med årene er jeg blevet bedre til at rose fremmede. Før i tiden turde jeg ikke fortælle pigen bag disken, at hendes hår sad virkelig godt, eller at min træner i fitness gav en god undervisning. Det gør jeg nu – selvom det er grænseoverskridende! Og hvorfor er det så det? Det er vel de færreste, som tager negativt imod et kompliment. De fleste giver noget igen. Det bringer smil frem, hvilket smitter. Efter jeg startede bloggen er det klart blevet nemmere, at rose og give komplimenter til andre. Man sidder jo gemt bag skærmen. Jeg er typen som gladeligt liker og kommentere med søde ord. Personen på den anden side får jo optur over det – det kender I vel selv? “ej der 50 mennesker som har liket mit billede – (smil, smil, røde kinder)..” Det varmer i mavsen – selv på en mørk og trist dag! Komplimenter er en del af Maslows behovspyramide. Det er næring, præcis som mad. Hvorfor så spare på dem?

Pointen med disse søndagstanker er vel blot at fortælle.. at ingen nogensinde har taget skade af at give/modtage et kompliment. Overvind frygten og spred kærligheden. Start med din far, blomsterdamen på torvet eller hende du følger på Instagram. God søndag!

Share:

7 Comments

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   september 22, 2014 / 9:00 pm

   Tak for din kommentar søde Sara! Godt du kan lide det 😀

 1. Isabel Rosenørn
  september 22, 2014 / 10:52 am

  Så sandt! Du er dejlig <3

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   september 22, 2014 / 9:00 pm

   Dejligt at du læser med smukke <3 Dét gør mig glad!

 2. september 22, 2014 / 12:39 pm

  Skønt indlæg 😀
  Du gør det så godt!
  Det er nemlig vigtigt vi får sagt de søde ord.

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   september 22, 2014 / 9:02 pm

   Lige præcis! De kan ikke siges for tit 🙂

 3. Anne
  september 25, 2014 / 1:46 pm

  Man må aldrig sammenligne et like på sociale medier med et kompliment i virkeligheden. Det er det, der er farligt ved vores generation. Vores liv går op i likes, selvom vi alle ved, at størstedelen der likede vores billede, aldrig ville mene eller sige det i virkeligheden.
  Det er skræmmende, at vi lader os styre af den overfladiske verden sociale medier har. Mig selv inklusive – jeg kender godt følelsen af at blive helt glad i maven over et like. Det skræmmer mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *