DIY IRON ON PATCHES

DIY IRON ON PATCHES

Husker I dette indlæg, hvor jeg omtalte trenden med iron on patches? Det er blevet til virkelighed nu takket været et par gamle Levis shorts og nogle strygemærker. Disse shorts har jeg fået af en sød veninde, som ikke længere fik dem brugt pga. umulige pletter. Jeg besluttede derfor at dække pletterne med patches, hvilket heldigvis fungerer godt! Jeg venter faktisk flere fra eBay (bl.a. denne, denne og denne), men det ser ud til at de ikke når at komme frem inden min afrejse til Bali. Heldigvis har jeg i samarbejde med mor formået at dække pletterne på en fin måde alligevel. I får det færdige resultat på Bali, når stængerne har fået lidt farve selvom sommervejret også har hjulpet lidt til i dag 😉

Do you remember this post? One of the big trends this Summer is patches on clothing and today I made a little DIY with my mom and some old Levis shorts. I can’t wait to show you the final result. I will wear them at Bali. These patches can be bought cheap several places online like eBay and Stradivarius. I’m still waiting for some patches from eBay, but I’m not sure that they will arrive before my take off to Bali. Do you like this trend? 

Et lille DIY med iron on patches. Jeg har været kreativ med min mor og et par slidte Levis shorts. Det færdige resultat får I på Bali. Et lille DIY med iron on patches. Jeg har været kreativ med min mor og et par slidte Levis shorts. Det færdige resultat får I på Bali. Et lille DIY med iron on patches. Jeg har været kreativ med min mor og et par slidte Levis shorts. Det færdige resultat får I på Bali.

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?