DIY – PATCHES SHORTS

DIY – PATCHES SHORTS

Hvorfor ikke fejre denne kolde tirsdag med en lille DIY patches shorts? Bedre sent end aldrig. Er det ikke sådan man siger? 😉 Det er måske ikke så passende for sæsonen med brune stænger og levis shorts, men det kan jo være der sidder nogen derude og grubler lidt på at bestille en kommende ferie. Jeg kan helt klart anbefale Bali, hvor disse billeder iøvrigt er taget. Inden ferien besluttede jeg at eksperimentere lidt med forskellige, farverige patches (eller på dansk: lapper) for at pifte mine oversize levis shorts op. Det endte ud i en ren farvelade, og jeg er stadig vild med det. Hvad synes I om det? 🙂 Det var en af de helt store tendenser sidste år. Jeg købte mine patches på eBay og Stradivarius. Det er en ret sjov trend, og jeg tager helt klart tage disse shorts i brug, så snart vejret egner sig til det igen.

Nu vil jeg smutte til fødselsdag på Vesterbro. Kan I have en dejlig aften!

Inden ferien besluttede jeg at eksperimentere lidt med forskellige, farverige patches (eller på dansk: lapper) for at pifte mine oversize levis shorts op. Inden ferien besluttede jeg at eksperimentere lidt med forskellige, farverige patches (eller på dansk: lapper) for at pifte mine oversize levis shorts op.

Share:

2 Comments

 1. januar 26, 2017 / 9:02 pm

  Det er en super fin og sjov trend. Spring da ud i det 🙂

  Rigtig god aften.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 27, 2017 / 10:08 pm

   Det vil jeg også gøre igen 😀 I lige måde. Hav en dejlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?