DIY PROJEKTER TIL HJEMMET #1

DIY PROJEKTER TIL HJEMMET #1

I forbindelse med min flytning, har jeg søgt efter inspiration til forskellige DIY projekter, der på hver sin måde kan bidrage med lidt personlighed til indretningen. Jeg har i første omgang samlet nogle favoritter, som jeg har valgt at dele med jer. I må endelig smide en kommentar, hvis I selv brænder inde med en cool DIY eller et link dertil. God arbejdslyst!

Mille Emilie bag bloggen Sonoma Seven har været kreativ med tomme flasker. Dette er helt klart en idé, som jeg meget gerne vil gøre efter, da det ser rigtig lækkert ud og er ganske nemt at udføre. Måske jeg vil anskaffe en dymo labelwriter, og skrive en lille tekst på flaskerne. Dette DIY projekt kræver blot, at du selv drikker æblemost – eller kender nogen som gør, haha. Læs mere om det lille projekt lige HER.

DIY projekter til hjemmet indretning ideer kreative projekter til et hjem blogger Homesick malerstige æblemost modeblogger Amy Dyrholm plakat gallery wall Christine fra Acie har været kreativ med en gammel malerstige og en ny sort lyskæde. Synes det ser super hyggeligt ud, og det er da en rigtig fin måde, at mikse nyt med gammelt. Jeg er i hvert fald vild med ideen. I kan læse meget mere om projektet HER.

DIY projekter til hjemmet indretning ideer kreative projekter til et hjem blogger Homesick malerstige æblemost modeblogger Amy Dyrholm plakat gallery wall Selvom jeg nok ikke får plads til et skrivebord, er der altid plads til en cool og kreativ opslagstavle. Jeg skal i hvert fald have fat i et armeringsjern, så snart jeg er kommet lidt på plads i den nye lejlighed. Mulighederne af hvad der kan sættes fast og hænges op på tavlen er uendelige, og kan derfor nemt skiftes ud med tiden. I finder guiden hos de kreative Homesick piger lige HER.

DIY projekter til hjemmet indretning ideer kreative projekter til et hjem blogger Homesick malerstige æblemost modeblogger Amy Dyrholm plakat gallery wall Christina fra Passions for Fashion har nok Danmarks lækreste garderobe – hvem vil ikke gerne have fat i det tøj? Ikke nok med at tøjet er lækkert, måden det er opbevaret på er også super inspirerende og rigtig lækkert at kigge på. Christina har selvfølgelig bygget sit eget tøjstativ af vandrør. Det er helt klart et must i min nye lejlighed. Jeg skal bare lige have gennemskuet, hvilke mål stativet skal have. Det er lidt lettere at gennemskue, så snart jeg overtager nøglerne. Find guiden HER.

DIY projekter til hjemmet indretning ideer kreative projekter til et hjem blogger Homesick malerstige æblemost modeblogger Amy Dyrholm plakat gallery wall Katarina Natalie bor rigtig fint, og jeg har længe været dybt fascineret af hendes mange DIY projekter. Lampen som I ser på billedet har hun selv lavet helt fra bunden. Det kræver tid, tålmodighed og en dyb koncentration, men resultatet er da ikke til at tage fejl af. Synes den er så cool! I finder guiden HER. Er det ikke vildt?

DIY projekter til hjemmet indretning ideer kreative projekter til et hjem blogger Homesick malerstige æblemost modeblogger Amy Dyrholm plakat gallery wall Som I måske kan huske, er jeg i fuld gang med at kreere min egen gallery wall. Det kræver en del tid og penge, at finde de helt rigtige plakater. Heldigvis findes der også billige, ja endda gratis løsninger, angående pynt til væggen. Homesick pigerne har været så kreative at dele en gratis print-selv-plakat med deres læsere, og tippet er hermed givet videre. Find plakaten og læs mere om det HER.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?