EASTPAK X KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG

EASTPAK X KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG

Tirsdag morgen startede dagen i Århus på en kold og våd parkeringsplads nær Godsbanen. Karoline og jeg gik forvirret rundt for at lede efter ReUse, en gentænkt genbrugsstation, og som I kan se på billederne, fandt vi det. PR Bureauet Spalt havde i samarbejde med Eastpak (She Wears Tour) stablet et vellykket event sammen, som var dedikeret til Kvindernes Internationale Kampdag, og jeg var inviteret. Eventet foregik i 10 byer rundt omkring i verden. Som ekstra bonus fik jeg mulighed for at tage min barndomsveninde, Karoline, med under armen. Hun har selv blogget i et godt stykke tid, hvor fokus ligger på video-mediet. Det er ret interessant! Anyway, hele dagen var bygget op som en overraskelse, hvor vi fik mulighed for at møde et hav af inspirerende kvinder. I løbet af dagen fik vi hilst på designere, iværksættere, direktører og meget andet. Én ting havde kvinderne tilfælles, og det var den kampgejst og det hårde arbejde, som lå bag deres seje titler. Hver især havde de formået at følge deres drømme på trods af modstanden fra samfundet. Let’s face it. Selvom vi ønsker det så inderligt, findes der ikke ligestilling alle steder, og der skal derfor kæmpes hårdt som kvinde i visse brancher! Det er vigtigt at huske, at vil man følge sin drøm, skal der kæmpes hårdt hver eneste dag – om end du er mand eller kvinde. I kan læse mere om eventet i kronologisk rækkefølge under hvert billede 🙂

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15 KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15Efter besøget hos ReFuse blev vi hentet i taxa, og kørt ind til smykkedesigner ByMarika. Har blev vi budt velkommen med friskpresset appelsinjuice og en lille gave. Marika Kjellstrøm er virkelig en sej kvinde, som formår at stå på egne ben. Udvalget er simpelt, men imponerende, da hun selv sidder og producerer alt fra bunden. Hver smykke er håndlavet, og jeg er især faldet for denne smukke ring. Som I kan se, var jeg meget glad for juicen, hvilket Karoline fik foreviget på et billede, haha.

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15 KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15 IMG_8233Stoppet efter bød på vinsmagning og mad hos S’Vinbar. Sabine Sunne har selv stablet det hele på benene, og har med sine mange års interesse for vin, opnået en kæmpe erfaring og viden, som de fleste vin-entusiaster ikke kan hamle op med. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg besøger det sted.

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15 KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15 KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15Efter vinno og mad gik vi ind ved siden af, hvor Vintage Divine holder til. Mette Marie er ejer af den lille butik, som sælger vintage tøj fra 1920 til 1970. Meget imponerende samling, og alt lige fra tøjet, musikken til indretningen passede perfekt sammen. Er man på udkig efter en unik brudekjole, er det måske stedet.

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15Dernæst fik vi besøgt WU15, som ejes af to unge kvinder med et stort gåpåmod. Melanie og Christina har begge gang i mange projekter, og det er imponerende at de kan håndtere at have så mange bolde i luften på én gang. WU15 hylder dygtige, spirende danske designere og kunsthåndværkere, og butikken er super hyggeligt og meget stilistisk.

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15NOTE magazine fik også et besøg, og det var meget rørerende, da Christina har valgt at sætte projektet på pause. Hun var tydelig berørt, og det er imponerende at man kan skabe sådan et fantastisk modemagasin, føde to børn og samtidig have tid til andre projekter. Beslutningen er taget på det rette tidspunkt, da det sidst udgivet NOTE er det bedst solgte, men det er også fornuftigt at stoppe på toppen.

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15Anden sidste stop var hos reklamebureauet Pravda, hvor Mette Hejl tog imod os med åbne arme og lækker mad. Her er der virkelig tale om en power kvinde, som har formået at hive en virksomhed op fra bunden. Da hun overtog Pravda, var virksomheden i stor gæld, og alle kiggede opgivende på hende. I dag sidder hun i huset med 30 dygtige medarbejdere, har vundet en Gazelle pris og meget mere. Jeg var meget betaget af hende, og hele konceptet bag Pravda.

KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG EASTPAK EVENT bloggerevent Amy Dyrholm She wears tour By Marika Pravda Note Magazine ReUse Spalt PR CPH power kvinder WU15Dagen sluttede af hos Charlotte Fogh Gallery, hvor vi fik et indblik i den kunsteriske verden. Det er altid en fornøjelse at møde dygtige kvinder, som brænder for sit værk, hvilket Charlotte i den grad gjorde. Kombinationen af spændende foredrag, lækker mad mikset med søde bloggere og journalister er et klart hit! Dagen var langt fra skuffende. Det er svært ikke at have respekt for kvinder, som er målrettet, succesfulde og samtidig utrolig ydmyg omkring deres arbejde. Vi har alle en indre power woman aka Beyoncé gemt i os. Jeg vil i hvert fald huske på citatet; “Work hard and stay humble” i fremtiden 😉

Share:

1 Comment

  1. Pingback: TAK FOR ÅR 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?