HÅR SKØNHED

ELASTIKKEN TIL MIT HÅR

elastikken til mit hår Amy Dyrholm blog langt lyst hår sZn Matas billige elastikker gennemsigtigt elastik blogger hårtips tykt hår elastik til træning holde

Jeg har endelig fundet elastikken til mit hår. Det kan være svært, at finde nogle hår-elastikker, som holder på håret, er pæne samtidig med at de ikke slider alt for meget. Jeg har i hvert fald været på udkig længe og prøvet mange forskellige varianter gennem årerne, men det er først lykkedes nu! Disse gennemsigtige sager er købt i Matas til ca. 25 DKK. Jeg kender ikke til mærket, men mener at det hedder sZn. Det bedste er næsten, at det lille elastik formår at holde mit hår på plads. Normalt glider elastikken langsomt ud under træning, da mit hår er meget glat samtidig med at det er ret kraftigt. Hop, løb og andre øvelser gør at håret bliver udsat for nogle voldsomme bevægelser, men disse fra Matas holder virkelig! Tippet er hermed givet videre 🙂

elastikken til mit hår Amy Dyrholm blog langt lyst hår sZn Matas billige elastikker gennemsigtigt elastik blogger hårtips tykt hår elastik til træning holde elastikken til mit hår Amy Dyrholm blog langt lyst hår sZn Matas billige elastikker gennemsigtigt elastik blogger hårtips tykt hår elastik til træning holde elastikken til mit hår Amy Dyrholm blog langt lyst hår sZn Matas billige elastikker gennemsigtigt elastik blogger hårtips tykt hår elastik til træning holde

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  april 27, 2016 at 7:02 pm

  Det er altid dem jeg bruger og har gjort det i nogle år efterhånden. De er også skånsomme mod håret 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   maj 8, 2016 at 6:41 am

   Jeg forstår heller ikke, at jeg ikke har opdaget dem noget før 😀

 • Reply
  kathrine johansen
  april 27, 2016 at 8:47 pm

  De er godt nok alt for smarte, skal nok lige på udkig i Matas, efter dem 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Reply
  Rene
  april 27, 2016 at 10:05 pm

  Håber da også at i piger ved at vi mænd finder en high pony ret sexet.

 • Reply
  BY STERUP
  april 29, 2016 at 10:30 am

  Det er godt nok fint 😀
  Elsker at man næsten ikke kan se den.

  http://www.bysterup.dk

 • Reply
  A YEAR AGO
  april 11, 2017 at 7:27 pm

  […] …Delte jeg tanker om elastikker til håret. […]

 • Leave a Reply