Elsker, elsker ikke…

Elsker, elsker ikke…

Det er ikke nødvendigvis lige så simpelt, som når man skiftevis siger elsker og elsker ikke for hvert blomsterblad. Det udtryk blomsten ender på, afgør det endelig valg, men selvom glæde ofte er hjemmelavet, er der visse situationer som ikke altid kan kontrolleres.

Denne tidlige søndagmorgen har jeg fundet mig til rette blandt flyttekasser, flamingo-stykker (de kan jo gå i tusindvis af stykker) og andet rod, og derfor er der blevet et lille tidsrum til bloggen. Jeg følger op med endnu en omgang med sidste tids op og ned. Denne gang er det en stor pærevælling af ting jeg nyder og bestemt ikke nyder, men alt sammen følger som regel med en flytning 😉

Dagens program byder på møbelsamling, rengøring og oprydning inden hofterne skal svinges til aftenens koncert i Royal Arena. Justin Timberlake <3

Elsker, elsker ikke: Jeg følger op med endnu en omgang med sidste tids op og ned. Denne gang er det en stor pærevælling af ting jeg nyder/ikke nyder.

Elsker ikke

☆ Flytterod. Kaos. Uoverskuelighed. Bankkontoen kan også mærke det. Det bliver lækkert, når vi er kommet flere på plads!

☆ Når IKEA ikke har møbler på lager – som ellers noteret og informere. Halløj IKEA igen, igen, igen.

☆ Træk = snotnæse.. igen…

☆ Når tingene (strøm) ikke virker i første, anden eller tredje omgang. Heldigvis virker det nu!

☆ Støv. Nullermænd. Og flytterod – fik jeg mon nævnt det?

Elsker

☆ Nyt, køligt (læs: køligere) soveværelse. Generelt hele vores nye lejlighed ♥

☆ Nyt kæmpe smarttv på 55″. Mit 8 år gamle 32 virker pludselig meget småt!

☆ Små spontane venindeaftaler med plads til kolde juice, solskin og grin.

☆ Havregryn. Helst med blåbær. Mmh!

☆ Følelsen af nye håndklæder, som i øvrigt er bløde takket være det faktum, at vi nu har en tørretumbler! Livets små glæder.

☆ Fine hårspænder til ingen penge fundet på eBay og Aliexpress.

Den hede sommerluft fra sydøst strømmer fortsat op over Danmark. Og derfor har jeg samlet mine favorit issteder i København.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?