Elsker, elsker ikke…

Elsker, elsker ikke…

Det er ikke nødvendigvis lige så simpelt, som når man skiftevis siger elsker og elsker ikke for hvert blomsterblad. Det udtryk blomsten ender på, afgør det endelig valg, men selvom glæde ofte er hjemmelavet, er der visse situationer som ikke altid kan kontrolleres.

Hjemvendt fra sydens sol med rumpetten solidt placeret i sofaen. Næste gang jeg rejser mig, bliver for at gå i seng. Det er meget energikrævende at bruge en hel dag på at rejse, men jeg har alligevel ikke kunne nænne at holde fingrene fra tastaturet. Derfor følger jeg op med endnu en omgang med sidste tids op og ned. Denne gang er det i høj grad præget af vores skønne nyhed og alle jeres betænksomme beskeder <3

Elsker, elsker ikke: Derfor følger jeg op med endnu en omgang med sidste tids op og ned. Denne gang er det i høj grad præget af vores skønne nyhed.

Elsker ikke

☆ At sidde bagved personer, som har alt for meget parfume på. Det kan give helt hovedpine – særligt efter jeg ikke selv længere fylder kroppen med parfumerede produkter.

☆ Når der går næsten én måned før jeg ser min mor igen – og faktisk også min mormor. Godt at telefonen er opfundet 😉

☆ Træthed. Og ugidelighed.

Elsker

☆ At vores dejlige nyhed er taget så godt imod. Det er rart at den er ude nu, hvor det er ved at være ekstra svært at skjule maven. Selvom det måske bare ligner, at jeg har spist lidt for mange is denne sommer..

☆ En uge syd på med familie efterfyldt af hjemmehygge med manden. Ude godt, men hjemme bedst!

☆ Min fine, hvide kjole fra M-KAE. Perfekt til en sommeraften, men jeg vil også forsøge at bruge den til efteråret med en strik og et par cool støvler.

☆ Michael. Og alt ved ham.

☆ At indrette med tankerne og ikke mindst kigge internettet igennem for inspiration. Jeg er sikker på, at vores lejlighed bliver helt igennem hyggelig og rar at befinde sig i, særligt når de sidste flyttekasser finder sin plads.

Elsker, elsker ikke: Derfor følger jeg op med endnu en omgang med sidste tids op og ned. Denne gang er det i høj grad præget af vores skønne nyhed.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?