Elsker, elsker ikke…

Elsker, elsker ikke…

Det er ikke nødvendigvis lige så simpelt, som når man skiftevis siger elsker og elsker ikke for hvert blomsterblad. Det udtryk blomsten ender på, afgør det endelig valg, men selvom glæde ofte er hjemmelavet, er der visse situationer som ikke altid kan kontrolleres.

De fleste er nok ikke i tvivl om, at  hverdagen nødvendigvis ikke er så poleret, som eksempelvis Instagram viser 😉 Og selvom jeg forsøger at have jahatten på, betyder det ikke, at alting altid er fuldstændig muntert. Og det er også helt okay, så længe det ikke fylder det meste! Hermed den sidste tids op og nedture.

I dag byder på arbejde, og derefter er kalenderen heldgivis fri i aften. Håber I får en rigtig rar dag <3

Elsker, elsker ikke: De fleste er nok ikke i tvivl om, at  hverdagen nødvendigvis ikke er så poleret. Den sidste tids op og nedture.

Elsker ikke

☆ At det skal være sådan et projekt at finde et par nogenlunde cool graviditetsjeans med plads til maven. Tips modtages med kyshånd!

☆ Usikkerhed. Og ventetid.

☆ Når jeg vågner om natten for at skulle tisse (halløj graviditetsblære), og derefter ikke kan falde ordentlig i søvn igen.

Elsker

☆ FRIENDS. Jeg får aldrig nok!

☆ At vi er kommet endnu mere på plads i lejligheden (se bare nedenstående billede). Nu mangler vi snart bare lamper og billeder, men det kan også være noget af et projekt!

☆ Det mest vidunderlige og hyggeligste i verden; at mærke små bevægelser og puf i maven. Særligt, når Michael også kan mærke dem <3

☆ At vågne op til den smukkeste solopgang. Himlen var helt glødende – nyder virkelig vores lille altan med by / naturudsigt.

☆ Når jeg meget snart ser min familie igen! De næste weekender har gode planer i vente bl.a. Michael fødselsdag og dertil fejring. Hurra 😀

☆ At kigge på babysager (både stort og småt) – det er virkelig hyggeligt!

Elsker, elsker ikke: De fleste er nok ikke i tvivl om, at  hverdagen nødvendigvis ikke er så poleret. Den sidste tids op og nedture.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?