Elsker, elsker ikke…

Elsker, elsker ikke…

Det er ikke nødvendigvis lige så simpelt, som når man skiftevis siger elsker og elsker ikke for hvert blomsterblad. Det udtryk blomsten ender på, afgør det endelig valg, men selvom glæde ofte er hjemmelavet, er der visse situationer som ikke altid kan kontrolleres.

Disse op og ned indlæg er set hos mange, så derfor tager jeg selvfølgelig ikke ære for idéen, men jeg tager mig friheden til at komme med min egen vinkel og fortolkning. Alting kan hurtigt blive så poleret og perfekt i den online verden. Derfor finder jeg faktisk stor inspiration og tilfredshed i at blive mindet om, at man langt fra er den eneste, som sommetider bakser lidt med op og nedture – i store og små formater.

Det er vigtigt for mig, at bloggen afspejler mig og mit liv. Med måde selvfølgelig. Min fornemmelse er også at I synes bedst om og finder det mere vedkommende, når der er ærlighed og vished om at tingene ikke altid er rosenrøde. Og de mange materielle blog-fristelser er der selvfølgelig stadig plads til. Om ikke andet noget (læs: meget) af tiden.

Hav det godt ♥

Det er ikke nødvendigvis lige så simpelt, som når man skiftevis siger elsker og elsker ikke for hvert blomsterblad. Mine op og nedture.

Elsker ikke

Hvordan jeg har kunne misse så vigtig en deadline (som i at jeg troede der var styr på alt, så har slet ikke skænket det en tanke), og nu er der ikke andet at gøre end at vente og vente til august. Åh, hvor har jeg ærget mig, haft mavepine og tilmed fået våde øjne….. men det nytter intet. Kan kun takke mig selv og håbe på det bedste!

Vasketøj.. som aldrig stopper. Og vi har ikke engang børn endnu?

Mundtlig eksamen, men hvem gør det? Jeg ved jo godt, at det nok skal gå, men nerverne (og forberedelserne) er aldrig særlig rare lige op til!

Bilos. Og biler i tomgang. Sluk.nu.din.bil!

At der er langt hjem til mor, når jeg bare har brug for et kæmpe og langt knus fra hende.

Elsker

Duften af nyslået græs, som desværre er en sjældenhed i København.

Is og jeres anbefalinger til ny issteder.

Når M. kommer hjem med jordbærtærte og kys for at muntre mig op. Ham har jeg været heldig med ♥

Mit arbejde hos AMAZE.

Hvordan lysten til at blogge er kommet tilbage. Jeg nyder disse små skriblerier og interaktionen med jer. Faktisk har jeg aldrig haft en decideret udgivelsesplan for, hvor mange indlæg jeg skulle lave i løbet af en uge, men der skal selvfølgelig komme nogle. Det er klart. Lige nu er lysten høj!

 Sommerferie i sigte..

Det er ikke nødvendigvis lige så simpelt, som når man skiftevis siger elsker og elsker ikke for hvert blomsterblad. Mine op og nedture.

Share:

2 Comments

 1. Vinni Dyrholm
  juni 12, 2018 / 7:31 am

  Elsker, elsker dig Du får et ekstra stort kram, næste gang vi ses, min pige

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 12, 2018 / 7:49 pm

   Jeg elsker også dig. Det glæder jeg mig til <3 <3 <3 <3 Kærlighed til dig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?