EN LILLE FORANDRING

EN LILLE FORANDRING

I går var jeg en tur ved frisøren, hvilket måske var en smule tiltrængt efter et år. Jeg havde bestilt en tid hos Mille M, som åbnede sin salon i Herning d. 7 april 2015 efter en mindre renovering. Salonen er rigtig hyggelig indrettet, og personalet er virkelig søde. Jeg er meget sart og forsigtig hvad angår mit hår, derfor fik jeg bare lysnet toppen en smule med reflekser samt klippet en smule etager. Selvom forskellen fra før måske ikke er voldsom stor, er jeg virkelig tilfreds med resultatet. En lille forandring frisker altid op. Etagerne hjælper med at bringe mine naturlige krøller frem, og Stella (min frisør) hjalp krøllerne på vej i det fugtige hår med produkter fra Moroccanoil og Davines. Mens håret blev vasket fik jeg massage i en massagestol, blev tilbudt lidt at drikke og hyggesnakkede med Stella. Synes det klær’ mit hår med en smule lysere bund, og solen til sommer skal nok holde det ved lige. Håret dufter bare altid SÅ fantastisk efter en tur ved frisøren. Kender I det? Det er det rene luksus! Overvejer at skrive et dybere indlæg om hvordan jeg plejer mit hår. Kunne det have interesse?

Share:

2 Comments

 1. Line Warrer
  april 25, 2015 / 5:22 pm

  Du må meget gerne skrive et dybere indlæg om hvordan du plejer dit hår

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 27, 2015 / 11:33 am

   Det vil jeg arbejde på! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?