En lille update + Betterbox

En lille update + Betterbox

Tiden er gået hurtigt. Jeg har ikke haft tid eller overskud til at fokusere på bloggen efter vores rejse til Paris. Alligevel er der nogle indlæg i vente i forbindelse med oplevelserne i kærlighedens by. En guide er lige på trapperne 😉 Desuden arbejder jeg på flere indretningsindlæg, så der er nok i vente.

I sidste uge modtog jeg en særlig pakke fra Betterbox (modtaget i gave). Boxen var propfyldt med sunde snacks i alle former og farver 😉 Fokus i netop denne pakke er Superfood, hvilket er propfyldte med smag og næringsstoffer. Betterbox går efter rene og naturlige produkter, og indholdet i denne er både vegansk og glutenfri. Jeg har tidligere modtaget bokse som disse, men jeg synes dette koncept er utrolig gennemført. Der er mulighed for at teste sine smagløg af på en sund og nærende måde. Jeg er fan af at snacke, især hvis hver en bid tæller. Indholdet i boxen varierer hver måned, og består ofte af 8-10 nøje udvalgte (økologiske) produkter.

Jeg glæder mig til at sætte tænderne i det hele, og dermed fylde kroppen med superfood 😉

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?