ÉN UGE TIL STUDIESTART

ÉN UGE TIL STUDIESTART

Om én uge starter jeg på studiet på ITU. Det er næsten skræmmende så stærkt tiden går. Jeg er fyldt op med sommerfugle, spænding og glæde over at kunne starte. Det bliver fedt at kunne begynde på et nyt kapitel og samtidig opbygge nye relationer her i hovedstaden.

Billederne her er skudt på Mallorca, hvor Michael var så sød at hjælpe til. Vi havde netop besøgt Port de Sollér, og var på vej mod parkeringskælderen for at finde vores bil. På vejen retur faldt jeg over denne gade med de fineste, pastelfarvede mure. I baggrunden kan bjergene skimtes. Det er noget særligt og virkelig smukt over bjerge. Hele min barndom er jeg vokset op med sommerferie i Frankrig, hvor vi gladeligt har camperet syd for alperne. Jeg forbinder derfor bjerge med noget sommerligt, kærligt og tænker altid på min familie, når jeg ser dem. Det er da en god ting 🙂

Hvor har I været på ferie denne sommer?

Om én uge starter jeg på studiet på ITU. Det er næsten skræmmende så stærkt tiden går. Jeg er fyldt op med sommerfugle og glæde over at kunne starte. Om én uge starter jeg på studiet på ITU. Det er næsten skræmmende så stærkt tiden går. Jeg er fyldt op med sommerfugle og glæde over at kunne starte. Om én uge starter jeg på studiet på ITU. Det er næsten skræmmende så stærkt tiden går. Jeg er fyldt op med sommerfugle og glæde over at kunne starte. Om én uge starter jeg på studiet på ITU. Det er næsten skræmmende så stærkt tiden går. Jeg er fyldt op med sommerfugle og glæde over at kunne starte. Dress ASOS / sandals GANNI / bag DECADENT COPENHAGEN /

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?