FALL IN LOVE WITH FALL A-Å #1

FALL IN LOVE WITH FALL A-Å #1

Det er svært ikke at blive lidt forelsket i efteråret, og de mange muligheder som følger med den nye sæson. Det kan hurtigt blive mørkt, trist og koldt, men i stedet for at fokusere på det negative og lade hverdagsrutinerne tage over, kan det være godt at fokusere på de små ting og tilmed lave små lister og planer over, hvad man gerne vil nå i de næste par måneder. Min efterårs-to-do-liste er inspireret af alfabetet, da det er en sjov måde at skabe et overblik på. Mon ikke den får dig til at fall in love with fall?

Autumn love: Det handler virkelig om at få det bedste ud af det. Mange bliver måske triste over at sommeren slutter, men hvorfor ikke bare glæde sig over denne nye årstid? Efteråret har simpelthen så meget at byde på, og denne A-Å liste skal hjælpe med at finde frem til nogle af dem.
Boller (nybagte) og varm kakao: Når tiden er til det, er der ikke noget bedre end at bage lækre boller og nyde dem med et glas varm kakao – med skumfiduser i! Rikke har delt denne opskrift, som jeg gerne vil prøve dette efterår, og selvfølgelig skal jeg have bagt flere af de bedste kanelsnegle 😀
Clean out your closet: En ny sæson betyder en ny garderobe – næsten da, haha. Det kan være rigtig smart at skyde en ny årstid i gang ved at organisere garderoben. På den måde finder du hurtigt ud af, hvad der mangler, ikke passer, eller hvad der bare fylder. Jeg har selv udgivet denne “Organize your closet guide”, som I kan lade jer inspirere af. DIY’s passer ind i alle årstider, da det aldrig bliver kedeligt at være kreativ. I kan finde inspiration til små DIY projekter: HER, HER og HER.
Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og hvad skal vi da få tiden til at gå med? Uanset om du skal ud at rejse eller ej, så er efterårsferien den måske mest afslappende af alle ferier, da man ikke er låst fast på traditioner, middage mm. Mulighederne er mange, og en storbyrejse er altid en god idé. Mine planer er blevet ændret en smule. Turen til Schweiz er nemlig blevet udskudt en smule. Heldigvis kan jeg derfor stadig nyde en anden kultur, efteråret og Michaels selskab – det må bare vente til uge 48.

fall in love with fall autumn a-å liste alfabetet efteråret to do liste blog Amy Dyrholm hygge varm kakao græskarsuppe opskrift clean out your closet DIY

Frisk luft og lange gåture: Efteråret indbyder til lange gåture i den friske luft. Ikke en gang regn og blæst skal holde dig væk. Hop i en lækker varm jakke, et par gummistøvler og tag solbrillerne med i lommen. Solen kan jo sagtens skinne på sådan en smuk efterårsdag, og selv hvis den ikke gør, er frisk luft altid fantastisk alligevel. 
Græskarsuppe:
Opskriften alle gerne vil prøve. Jeg har fundet nogle gode bud HER. I aften skal jeg selv prøve det af – mon ikke det er godt mod den forkølelse, som jeg kæmper mod lige nu.
Hygge:
Det er noget efteråret virkelig byder velkommen til – dansk hygge. Der kan hygges på mange måder, men god musik, stearinlys og søde veninder er en favorit.
Indendørsaktiviteter: 
Om sommeren afhænger alt af vejret, men når efterårsregnen kommer, er det hyggeligt bare at befinde sig indendøre. Serie-maraton, gode film, læsning, rengøring, spil-hygge med veninderne, afslapning med familien, middagslure, madlavning, blogging osv. Der er mange muligheder.
Jul er lige rundt om hjørnet: Juuuhuuu – mit indre barn jubler. December er og bliver min favoritmåned, og det er aldrig for tidligt at glæde sig til noget! I år afholdes der igen en spændende julekalender her på bloggen, og jeg er i allerede nu i fuld gang med at planlægge den. Ydermere skal min ønskeliste skrives – fylder år i december, så listen må gerne være lang 😛

Resten af listen kommer i løbet af de næste uger. Hvad forbinder I efteråret med? 🙂

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?