FALL IN LOVE WITH FALL

FALL IN LOVE WITH FALL

Efteråret har for alvor sat sine spor i landet nu. Bladene visner, kulden bider i kinderne og der bliver færre og færre af solens stråler. Alligevel nyder jeg denne årstid. Det er nemt at fall in love with fall. Der er plads til lag på lag, tykke striktrøjer og sorte støvler. Derudover giver det pludselig mening at hive dynen med ind i sofaen og nyde en kop varm kakao. I dag har jeg dog nydt naturen med min mor. Vi gik tur rundt om en sø nær Århus. Vejret er behageligt, så længe det ikke blæser, men nu kalder sofaen og dynen 😉

Dette outfit er meget præget af efteråret, men hvor er det skønt, at jeg stadig kan tage jakken af uden at fryse ihjel, når billederne bliver taget, haha. Ditte og jeg fandt en lille sidegade i Randers, og synes bygningerne er rigtig flotte her. Farverne spiller bare 🙂 Hvad siger I til det?

It’s easy to fall in love with fall. Don’t you think so? I really like this season with chunky knits, hot chocolate and all the beautiful colors outside. It’s a great time of the year. Just before Christmas and after the summer. I’m fan. By the way – do you like this outfit? 

Se mit outfit og bliv forelsket i efteråret. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og bliv forelsket i efteråret. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og bliv forelsket i efteråret. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og fall in love with fall. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og fall in love with fall. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og fall in love with fall. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. img_6629-Se mit outfit og bliv forelsket i efteråret. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og fall in love with fall. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og bliv forelsket i efteråret. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Se mit outfit og fall in love with fall. Farverne, lag på lag og varm kakao er bare nogle af tingene, som gør årstiden fantastisk. Støvler ASOS / jacket GESTUZ / knit H&M / bag DECADENT COPENHAGEN

Share:

6 Comments

 1. oktober 13, 2016 / 7:40 pm

  wauw, elsker din bluse og især dine støvler!!! 😀

 2. oktober 13, 2016 / 8:41 pm

  Virkelig nogle fine omgivelser. Jeg synes desværre allerede at det er så koldt at jeg overvejer at hive vinterjakken frem. Måske lidt tidligt.. meen 🙂

  Frejjack.com

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 12, 2016 / 2:07 pm

   Forstår dig godt 😉 og tak!

 3. oktober 16, 2016 / 2:55 pm

  Så fint et outfit. Blusen er bare så sindssyg fin. Er vild med neglelakken, hvor er den fra? 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 18, 2016 / 8:55 am

   Hej søde 🙂 Den hedder Commander in Chic fra Sally Hansen. Så fin! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?