FIBERRIGE KERNEBOLLER & DADELKARAMEL

FIBERRIGE KERNEBOLLER & DADELKARAMEL

I weekenden fik jeg sådan lyst til at bage noget anderledes. Jeg søgte derfor inspiration hos en af mine favoritbloggere, Emma Martiny. Hun har altid styr på det med alternativ madlavning, og hendes opskrifter er ofte propfyldt med nærende og meget smagfulde ingredienser. Jeg faldt over opskriften på veganske fiberrige kerneboller, og tænkte straks at jeg måtte sætte tænderne i dem. De smager dejligt, og mætter på den gode måde. Derfor deler jeg nu Emmas lækre opskrift, da jeg fuldte den til punkt og prikke. Den er helt klart et forsøg værd! Desuden forsøgte jeg mig også med hendes berømte dadelkaramel, mh mh!

Jeg faldt over Emma Martinys opskrift på veganske fiberige kerneboller, og tænkte straks at jeg måtte sætte tænderne i dem. Jeg faldt over Emma Martinys opskrift på veganske fiberige kerneboller, og tænkte straks at jeg måtte sætte tænderne i dem.

Ingredienser & fremgangsmåde:

Læs mere om opskriften og find fremgangsmåden her.

Jeg faldt over Emma Martinys opskrift på veganske fiberige kerneboller, og tænkte straks at jeg måtte sætte tænderne i dem.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?