FIK I STØTTET KNÆK CANCER?

FIK I STØTTET KNÆK CANCER?

Knækcancer kulminerede i går med det årlige indsamlingsshow. Fik I set Knæk Cancer – og fik I støttet? Det er aldrig forsent. Der er heldigvis mange andre måder at kan støtte på – hele året rundt. Før jeg rejste til Bali modtog jeg en styler fra favorit-mærket GHD. Den er fra en virkelig pæn, og meget pink kollektion, som støtter brysterne. Forstået på den måde, at der for hvert køb gives 10 pund (ca. 100 kr) til at bekæmpe brystkræft. Synes det er så fint, når man som forbruger kan forkæle sig selv samtidig med, at man støtter op om det gode formål.

Danmark nåede at samle hele 163.140.992 kr ind i uge 43, hvilket jo er helt crazy! Jeg er stolt af at bo i et land, hvor man gerne går sammen om sådan et formål. Jeg ville blot tippe om den smukke styler nu, hvor der allerede er fokus på den frygtelig sygdom. Selvfølgelig skal sygdommen bekæmpes, og selvfølgelig skal vi alle give en hjælpende hånd.

Did you remember to support and donate money so we can fight the horrible disease cancer? Denmark is such a cool county to live it. I’m so proud to live together with so many thoughtful people. Actually on of my favourite brands GHD send me this beautiful style from their new pink collection collection. 10 pounds per sold dryer/straightener is donated. I’m fan – it’s such a great initiative! 

Knækcancer kulminerede i går med det årlige indsamlingsshow. Fik I I støttet? Hvis ikke, så tippes der om en pink styler fra GHD, som støtter brysterne. Knækcancer kulminerede i går med det årlige indsamlingsshow. Fik I I støttet? Hvis ikke, så tippes der om en pink styler fra GHD, som støtter brysterne. Styler fra GHD er modtaget i gave

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?