SOFASØNDAG: FILM JEG HAR SET

SOFASØNDAG: FILM JEG HAR SET

Jeg har efterhånden været kæmpe fan af Pagik i et godt stykke tid, og især Pernilles anbefalinger af film er et hit. Generelt nyder jeg, når bloggere deler ud af egne meninger og erfaringer af film, musik, teater osv. Derfor har jeg besluttet af gøre Pernille kunsten efter, og dele ud af de seneste sete film i form af “film jeg har set”. Ved at klikke på billederne kan I se filmens trailer, og under hvert billede ses det antal hjerter, som jeg mener at filmen fortjener.

❤❤❤

LUCY:

Hvad ville vi mennesker blive i stand til, hvis vi kunne bruge 100 % af vores hjerne mod de 10 %, vi udnytter i dag? Lucy er filmen hvor det bliver muligt, og det er så underligt på den gode måde! Lucy lever i en dyster fremtid, hvor gangstere og narkomaner styrer det meste. I starten af filmen bliver Lucy hyret som narkosmugler, og derfor får hun implanteret det specielle stof i kroppen. Hvad ingen havde regnet med, er, at stoffet går i forbindelse med det indre system og gør hende i stand til at bruge langt mere end de normale 10 % af hjernen. Scarlett Johansson klarer det super godt som den unge kvinde med superkræfter, men jeg synes at slutningen ødelægger lidt af den ellers seje film.

tumblr_mc91h8R3dE1rzhmt3o1_1280❤❤❤❤❤

THE READER:

Jeg er en sucker for romantiske dramaerne, men dette er ikke helt som alle andre. 15-årige Michael Berg møder en 21 år ældre kvinde, da hun viser ham uventet omsorg en dag, hvor han kaster op på gaden. Forholdet udvikler sig hurtigt, og før man ser sig om, har de indledt et hedt forhold (med en del forbudte scener) på trods af aldersforskellen. Kærligheden fylder selvfølgelig størstedelen af filmen, men følger man godt med, ses det at deres hede kærlighedsaffære er som et møde mellem efterkrigstidens Tyskland og Det Tredje Rige. Det er klart en af de bedste film, som jeg længe har set. Kate Winslet klarer det forrygende godt som den mystiske Hanna!

tumblr_mxo83crnft1t0t14to1_1280

❤❤❤❤

WINTER’S TALE:

Historien strækker sig over en magisk verden, hvor menneskers sjæle er som lysene stjerner på himlen. Tyven, Peter Lake, forsøger på at røve et hus, men ender op med at møde pigen Beverly Penn, som han forelsker sig hovedkulds i. Den er næsten uhyggelig romantisk, og på trods af det eventyrlige univers, er filmen proppet med vigtige budskaber om nutidens verden. Hvis man er til flyvende (meget meget smukke) hvide heste, en sød Colin Farrell og umulig kærlighed, så er filmen et kig værd!

69389-1920x804crop0

❤❤❤❤❤❤

SOVER DOLLY PÅ RYGGEN:

Tv-værten Anne har opgivet alt om at finde den rette mand, og derfor beslutter hun for at få foretaget en kunstig befrugtning med en anonym doner. Den kontrollerende kvinde bliver alligevel nysgerrig efter at kende donerens identitet, og ved hjælp af en snu (sjov) plan lykkedes det at skaffe donerens adresse, hvor hun møder hele to potentielle fædre: den tilsyneladende perfekte Rune (Casper Crump) og den kiksede Gordon Dennis (Nikolaj Lie Kaas). Gordon Dennis er simpelthen den sjoveste og sødeste (på sin egen måde), og Nikolaj Lie Kaas gør det bare SÅ godt! Det er nu nok en af de bedste og sjoveste danske film! Føler at den er lavet direkte med mig som målgruppe, haha.

Hvilke film har du set for nylig? 
Share:

5 Comments

 1. februar 17, 2015 / 2:06 pm

  Jeg så “Sover Dolly på ryggen?” på en spontan biograftur. Og jeg synes virkelig, at den er SÅ sjov! Nikolaj Lie Kaas gør det så godt, ja! 😀

  http://satinawandel.dk

 2. februar 17, 2015 / 5:40 pm

  Har faktisk kun set Lucy af disse anbefalinger, så kunne være at jeg skulle tage et kig på de andre også 🙂

 3. Isabel
  februar 18, 2015 / 7:26 am

  “Sover Dolly på ryggen” er så hyggelig, og helt klart en film jeg også vil anbefale. “Gone girl” er måske en af de bedste film jeg nogensinde har set – den er uforudsigelig og jeg kunne ikke lade være med at tænke lidt på den efterfølgende. Og så kommer vi jo nok ikke udenom, at Fifty Shades of Grey er rimelig populær lige nu, så måske man skulle se den også 😉 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?